Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki artikkelit

Tavoitteet tukevat oppimista ja siihen motivoitumista monella eri tavalla

Silloin kun tavoitteet ovat selkeitä, suunnistaminen helpottuu.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Minna Miao - 11.8.2023

Hyvinvointibingo tukemaan jaksamistasi - jaa myös kollegalle

Haluamme tukea sinua tärkeässä työssäsi lasten ja nuorten kanssa. Haluamme tehdä sen auttamalla sinua jaksamaan! Siksi teimme sinulle hyvinvointibingon.

Lue lisää...

10.8.2023

Pedagogisessa kirjaamisessa oppilaan tämänhetkisten taitojen huomiointi on merkityksellistä

Mikäli teksti sisältää paljon tällaisia normatiivisiin kehityksellisiin odotuksiin liittyviä kieltoja, oppija asemoidaan asiakirjoissa toistuvasti vaillinaiseksi ja haastavaksi, eivätkä hänen vahvuutensa pääse puutteisiin keskittyvän näkökulman takaa esille

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maarit Alasuutari, Noora Heiskanen, Anja Rantala, Tanja Vehkakoski - 9.8.2023

Oppilaan koulussa näkyvät haasteet ovat aina viesti jostain

Tuen rakentaminen alkaa tilanteen arvioimisesta ja haasteiden kartoittamisesta. Tärkeää on katsoa ulospäin näkyvän käyttäytymisen taakse ja etsiä toiminnan syytä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 1.8.2023

Hauskuus ja yllätyksellisyys voimantuojina

Hauskuus ja oma mielenkiinto opettamista kohtaan näkyy Mirkalla myös arjessa. " - välillä huomaan esim. uppoutuvanimiettimään iltaisin, että millä tavalla säilöisin opetusmateriaaleja mahdollisimman selkeästi" - ihan vain koska sen kokee hauskaksi!

Lue lisää...

1.8.2023

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

positiivinen kasvatusneurokirjomaltti ja sinnimotivaatiopsykologiahuomaa hyväkirja-arviotopen kirjablogityöhyvinvointitunnesäätelyhyvinvointioppilaiden hyvinvointitiimityöopetustyökoulutuksetpalauteitsesäätelyopettajan tietopalvelun jäsenyysitsesäätelyntaidotempatiapalautuminenesiopetuspositiivinen pedagogiikkaharjoituksetarviokohtaamisen taidotjäsenemme kertoovahvuudetryhmäkirjavinkitvinkkipankkitoiminnallinen oppiminenryhmä toimivaksi -kirjanepsyarvontavinkitvuorovaikutusneurokirjon oppilastunnetaidotaistiherkkyysopetusmenetelmäammattikirjallisuustaitoharjoittelualkuopetuspositiivisen psykologian voimaryhmäyttäminenonnistuminenoppiminenhyvinvointitaidotvahvuusopetusliikuntavuorovaikutustaidoterityisopetuskehittyminenläsnäolotaidotammattikirjatkyytijaksaminenvireystilat luokassakeskittymiskykyhaastava käyttäytyminenkukoistava kasvatusopettajan työluonteenvahvuudet

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.