Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "kehittyminen"

"Ammatillinen kehittyminen tekee minusta paremman työkaverin, opettajan ja kasvattajan", sanoo jäsenemme Nina

"Opettajan työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. On upeaa, että aina voi kehittyä ja kehittää oma työtään", sanoo jäsenemme Nina.

Lue lisää...

18.1.2022

KYYTI 2022 on Suomen innostavin korona-ajan opetusalan tapahtuma

KYYTI 2022 on Suomen innostavin korona-ajan opetusalan tapahtuma, jossa kohtaavat parhaat puhujat, ajankohtaisimmat aiheet sekä kiinnostavimmat opetusalan innovaatiot. Toimimme tapahtuman yhteistyökumppanina.

Lue lisää...

12.1.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

motivaatiopsykologiakoulutuksetneurokirjon oppilasopetusmenetelmäkyytitunnetaidotvuorovaikutustaidotjäsenemme kertooopettajan työjaksaminentyöhyvinvointitunnesäätelymaltti ja sinnikohtaamisen taidotryhmä toimivaksi -kirjaitsesäätelypositiivinen kasvatuskirja-arviottiimityöopen kirjablogiryhmävuorovaikutusryhmäyttäminennepsyhuomaa hyvävinkkipankkipalautekukoistava kasvatusneurokirjokirjavinkitvinkitempatiaonnistuminenopetustyöharjoituksethaastava käyttäytyminenliikuntaerityisopetushyvinvointialkuopetustaitoharjoitteluhyvinvointitaidotoppilaiden hyvinvointiluonteenvahvuudetitsesäätelyntaidotarvioammattikirjatpositiivinen pedagogiikkavireystilat luokassavahvuudetläsnäolotaidotoppiminenammattikirjallisuusopettajan tietopalvelun jäsenyyskeskittymiskykyvahvuusopetuspositiivisen psykologian voimakehittyminenpalautuminentoiminnallinen oppiminenarvontaesiopetus

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.