Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Jäsenemme Emma Laakkonen kokee olevansa ammattikirjojen ansiosta monipuolisempi opettaja

Kirjoittanut: Karoliina Ahonen - 16.8.2022

Emma Laakkonen työskentelee luokanopettajana. Emma kuvailee itseään innostuneeksi opettajaksi ja se näkyy hänen työssään muun muassa toiminnallisuutena, pelillistämisenä ja oppimateriaalien tuottamisena. ”Tuotan paljon omaa oppimateriaalia, jota jaan muille opettajille sosiaalisen median kautta. Tykkään haastaa itseäni ja pohtia uudenlaisia keinoja opettaa asioita.” Emman mielestä parasta hänen työssään on oppilaiden onnistumisten näkeminen ja se, että työtä voi tehdä omalla persoonallaan.

Emma on Opettajan Tietopalvelun jäsen. Jäsenyyden ansiosta hän on löytänyt ammattikirjoista vahvuuspedagogiikan, joka edistää hänen ja oppilaidensa hyvinvointia merkittävästi päivittäin. ”Vahvuuspedagogiikka on auttanut oppilaitani huomaamaan hyvää itsessään ja muissa. Olen alkanut huomaamaan vahvuuksia myös itsessäni, mikä on todella tärkeä taito aikuisillekin.” Emmalle merkityksellisin oivallus ammattikirjojen parissa on ollut se, ettei opettajankaan tarvitse olla valmis, vaan aina voi oppia uutta.

Emma kertoo olevansa Opettajan Tietopalvelun jäsenyyteen erittäin tyytyväinen. Neljän vuoden aikana hän on huomannut saavansa tuntuvia alennuksia ammattikirjoista jäsenhintojen ansiosta. Jäsenyyteen kuuluvat kauden kirjat ovat kannustaneet tarttumaan häntä ajankohtaisiin teemoihin opetuksessa ja niiden peruminen on tarvittaessa sujunut näppärästi. Opettajan Tietopalvelun laaja kirjavalikoima ja koulutukset ovat Emmalle tärkeä väylä ammatilliseen kehittymiseen. ”Kaiken kaikkiaan koen Opettajan Tietopalvelun olevan opettajan työkalupakki, josta löytyy ratkaisu vaivaan kuin vaivaan”, Emma kiteyttää.

Seuraa Emmaa myös Instagramissa @opettaja_emma

Artikkelin avainsanat:

jäsenemme kertoo, luokanopettajan työ, vahvuuspedagogiikka, opettajan tietopalvelun jäsenyys

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.