Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kauden kirja: Kun koulu ei kukoistakaan

Manuaali, joka näyttöön perustuen mutta käytännönläheisesti ja arjenmakuisesti viitoittaa tietä kohti kestävästi hyvinvoivaa koulua.

Kirjassa käydään läpi 7 strategista peruspilaria ja viisi askelmerkkiä, jotka tarjoavat hyvinvointikulttuurille jykevän kivijalan. Mukana on myös 11 kannustavaa esimerkkiä ja toimintamallia kouluista, joissa ollaan jo pitkällä hyvinvointityössä.

Tätä kirjaa ei ole suunnattu vain työyhteisöille tai rehtoreille vaan erityisesti sinulle, yksittäinen kasvattaja. Yhdenkin opettajan toiminnalla on merkitystä.


Olen viimeiset kymmenen vuotta saanut toimia positiivisen kasvatuksen ja hyvinvointiopetuksen sanansaattajana. Intohimoni tätä elämäntehtävääni kohtaan on viime kuukausina väkevöitynyt suoranaiseksi taistelutahdoksi.

Haluan tämän kirjani avulla herätellä ja rohkaista. Hyvinvointityön tärkeys on koulumaailmassamme yleisesti tunnustettu, mutta sen tavoitteenasetteluun, toteutustapoihin ja arviointiin kaivataan lisää jykevyyttä ja systemaattisuutta. Kirjani on yhdistelmä tutkimusperustaista teoriaa ja käytäntöä.

Toivon sinulle tärkeässä työssäsi rohkeutta, uteliaisuutta ja periksiantamattomuutta mutta samalla myös levollisuutta, viisautta ja armollisuutta. Ennen kaikkea toivon sinulle toiveikkuutta ja valoa. Näinä aikoina positiivisen kasvatuksen ydintehtävä on välittää toivon ja valon viestiä.


Voimaannuttavaa lukumatkaa!
Lämmöllä
Eliisa

NÄYTESIVUT

Kauden kirjan hinta 29,90 € (norm. 39,90 €) + postikulut 4,90 €

JÄSEN! Jos et halua kauden kirjaa, voit perua kirjan lähettämisen tällä sivulla sen jälkeen, kun olet kirjautunut sisään.
Kirjan viimeinen peruutuspäivä on 22.4.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteys tai lähetä viesti.

MUUT TÄRKEÄT LINKIT:

Kauden kirja lähetetään jäsenille automaattisesti. Viimeinen peruutuspäivä on 22.4.2024

Ilmestyy 22.4.2024
Kun koulu ei kukoistakaan

Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,90 €
JÄSENTARJOUS 29,90 €
Normaali jäsenhinta 33,90 € Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 22.4.2024
  • 1. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-469-5
  • Nidottu, 250 sivua
  • Tilausnumero 184289653

Eliisa Leskisenoja

Kun koulu ei kukoistakaan

Miten saada positiivinen pedagogiikka toimimaan

Mitä tehdä, jos koulussa on kokeiltu tutkittuun tietoon nojaavan positiivisen pedagogiikan toimintamalleja, mutta koulu ja oppijat eivät kukoistakaan? Miksi tulokset eivät näy omassa luokassa tai kouluyhteisössä?

Jotta positiivisen pedagogiikan mahdollisuudet voidaan hyödyntää tehokkaasti, lasten ja nuorten myönteistä kasvua tulisi tukea tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti yksittäisten toimenpiteiden ja satunnaisten kokeilujen sijaan. Positiivisen pedagogiikan syvälliseen juurruttamiseen tarvitaan kaikkia koulun toimijoita — erityisesti myös rohkeaa suunnannäyttäjää, opettajaa, joka voi edistää hyvinvointia niin omassa luokassaan kuin koko koulussa.

Teoksessa kerrotaan, millaisin käytäntein ja pedagogisin valinnoin voi luoda sellaisen kouluympäristön, joka vahvistaa kestävästi koko yhteisön hyvinvointia. Mukana on myös kannustavia esimerkkejä ja toimintamalleja kouluista, joissa ollaan jo pitkällä hyvinvointityössä.

KT, rehtori Eliisa Leskisenojalla on vahva asiantuntemus positiivisen pedagogiikan toteuttamisesta varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Hänen sydämenasianaan on lujittaa kouluissa tehtävää hyvinvointityötä lasten ja nuorten myönteisen kasvun tukemiseksi.

Vaihtoehtoiset kirjat

HINTA 25,90 €
JÄSENTARJOUS 21,90 €
Normaali jäsenhinta 23,30 €
HINTA 24,90 €
JÄSENTARJOUS 19,90 €
Normaali jäsenhinta 22,40 €

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.