Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kauden kirja: Ryhmä toimivaksi - Helppoja harjoituksia ryhmäyttämiseen

ALOITA lukuvuosi helposti Laura Jääskeläisen ryhmäyttämiseen innostavalla kirjalla!

Ryhmäyttäminen
• lisää turvallisuuden tunnetta
• luo myönteistä ja vapautunutta ilmapiiriä
• parantaa keskittymistä ja työrauhaa
• kehittää vuorovaikutus- ja tunnetaitoja
• ehkäisee kiusaamista ja syrjimistä

Ryhmä toimivaksi -kirja tarjoaa tietoa ryhmäilmiöstä sekä konkreettisia työkaluja ryhmän toimivuuden ja myönteisen ilmapiirin lisäämiseen. Harjoitusten toteuttaminen ei vaadi suuria valmisteluja, ja monia niistä voi myös soveltaa tukemaan oppitunnin aihetta. Kirja auttaa luomaan toimintakulttuuria, jossa pyritään ennaltaehkäisemään ongelmia vahvistamalla myönteistä vuorovaikutusta alusta alkaen. Kirja sopii sekä peruskouluun että toiselle asteelle.

”Ryhmäyttäminen on taito, jota voi harjoitella. Ryhmää ohjataan oman persoonan avulla, ja se onnistuu sitä paremmin, mitä paremmin opettaja on oma aito itsensä.” — Laura Jääskeläinen

Laura Jääskeläinen on aineenopettaja sekä ryhmä- ja vuorovaikutusvalmentaja, jonka missio on lisätä tietoa ryhmän toimivuuden ja myönteisen vuorovaikutuksen vahvistamisesta. Hän on tehnyt pitkäjänteisesti töitä ryhmäyttämisen edistämiseksi kokeilemalla erilaisia menetelmiä omien yläkoulun opetusryhmiensä kanssa, kouluttamalla opettajia sekä jakamalla tietoa, havaintojaan ja käytännön vinkkejä muun muassa Youtube-kanavansa avulla.


Tässä sinulle Ryhmä toimivaksi -kirjasta toteutettavaksi kiva aamun aloitusharjoitus:

Kesto: 10—15 min
Tarvikkeet: erivärisiä paperilappuja

Osallistujat istuvat opettajan kanssa piirissä. Piirin keskellä on erivärisiä paperilappuja, joissa on mahdollisimman paljon värivaihtoehtoja. Opettaja pyytää osallistujia ottamaan keskeltä sen värisen lapun, joka kuvastaa tämän hetken tunnelmia. Sitten tehdään kierros, jossa jokainen esittelee lappunsa värin ja voi myös kertoa, miksi otti sen värin. Jos joku ei halua kertoa syistä enempää, se ei haittaa.

ILMOITTAUDU JÄSENETUWEBINAARIIN! Tässä webinaarissa pääset kuulemaan ryhmäilmiöstä ja ryhmän toimintaan vaikuttavista tekijöistä. Saat myös konkreettisia työkaluja ryhmän toimivuuden ja myönteisen ilmapiirin lisäämiseen. Webinaari järjestetään tiistaina 16.8.2022 klo 18-19 Zoomissa. Webinaari on jäsenille ilmainen ja siitä tulee myös tallenne.Kauden kirjan hinta 29 € (norm. 39 €) + postikulut 4,90 €

JÄSENEMME! Jos et halua kauden kirjaa, voit perua kirjan lähettämisen tällä sivulla sisäänkirjautumisen jälkeen. Kirjan viimeinen peruutuspäivä on 22.8.

JOS ET OLE VIELÄ JÄSENEMME, VOIT
LIITTYÄ TÄSTÄ JA SAAT UUTUUSKIRJAN RYHMÄ TOIMIVAKSI JÄSENHINNALLA.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN UUTUUKSIIN

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteys tai lähetä viesti.

Kauden kirja lähetetään jäsenille automaattisesti. Viimeinen peruutuspäivä on 22.8.2022

Ilmestyy 25.8.2022
Ryhmä toimivaksi

Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,00 €
JÄSENTARJOUS 29,00 €
Normaali jäsenhinta 33,00 € Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 25.8.2022
  • 1. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-282-0
  • Nidottu, 250 sivua
  • Tilausnumero 146383869

Laura Jääskeläinen

Ryhmä toimivaksi

Helppoja harjoituksia ryhmäyttämiseen

Meillä kaikilla on luontainen tarve kuulua ryhmään ja tulla hyväksytyksi omana itsenämme. Koulumaailmassa näitä tarpeita haastavat monet ilmiöt, kuten yksinäisyys, syrjiminen ja kiusaaminen. Ongelmia voidaan ennaltaehkäistä tukemalla ryhmän vuorovaikutusta. Samalla luodaan pohja hyvälle työrauhalle ja oppimismotivaatiolle, mikä helpottaa myös opettajan työtä.

Ryhmäyttäminen on ohjattua toimintaa, jonka tavoite on vahvistaa ryhmän jäsenten keskinäistä luottamusta ja turvallisuudentunnetta sekä lisätä ryhmän myönteistä ilmapiiriä. Kun ryhmä toimii hyvin, ongelmatilanteet saadaan nopeammin ratkaistua ja kouluun on mukava tulla.

Ryhmä toimivaksi -kirja tarjoaa tietoa ryhmäilmiöstä sekä konkreettisia työkaluja ryhmän toimivuuden ja myönteisen ilmapiirin lisäämiseen. Harjoitusten toteuttaminen ei vaadi suuria valmisteluja, ja monia niistä voi myös soveltaa tukemaan oppitunnin aihetta. Kirja sopii sekä peruskouluun että toiselle asteelle.

Kirja auttaa luomaan toimintakulttuuria, jossa pyritään ennaltaehkäisemään ongelmia vahvistamalla myönteistä vuorovaikutusta alusta alkaen.

Laura Jääskeläinen on aineenopettaja sekä ryhmä- ja vuorovaikutusvalmentaja, jonka missio on lisätä tietoa ryhmän toimivuuden ja myönteisen vuorovaikutuksen vahvistamisesta. Hän on tehnyt pitkäjänteisesti töitä ryhmäyttämisen edistämiseksi kokeilemalla erilaisia menetelmiä omien yläkoulun opetusryhmiensä kanssa, kouluttamalla opettajia sekä jakamalla tietoa, havaintojaan ja käytännön vinkkejä muun muassa Youtube-kanavansa avulla.

Vaihtoehtoiset kirjat

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.