Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme

Opettajan Tietopalvelu auttaa sinua onnistumaan työssäsiOpettajan Tietopalvelu on ammatillinen kirjakerho, jonka tavoitteena on tukea sinua arvokkaassa työssäsi. Jäsenyyden avulla saat
varmuutta hyödyntää uusia ideoita. Käänny puoleemme, kun tarvitset raikkaita näkökulmia tai kohtaat haastavia tianteita työssäsi.

Opettajan Tietopalvelun jäsenyys on ilmainen ja voit olla jäsen sen aikaa kuin itse haluat. Liittyessäsi saat heti edullisemmat jäsenhinnat käyttöösi!

KAUDEN KIRJA
LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ
SELAA VERKKOKAUPAN VALIKOIMAA
OTA YHTEYTTÄ
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
JÄSENYYDEN SÄÄNNÖT

Kirjakerhoomme kuuluu 4—6 maksullista kauden kirjaa vuodessa. Lähetämme kauden kirjasta etukäteen ennakkotiedotteet sähköpostitse ja postitse. Näiden perusteella voit päättää, otatko kirjan vastaan. Voit tehdä peruutuksen helposti verkkopalvelussamme, automaattisen peruutuslinkin kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos et tee peruutusta, kauden kirja postitetaan sinulle. Kauden kirjan tarkoitus on pitää sinut ajan tasalla työssäsi ja tehdä kouluttautumisesta helppoa ja edullista! Esimerkkejä kauden kirjoista ovat mm. Huomaa hyvä! -materiaalit, Maltti ja Sinni ja Arvioinnin työväline.

Kantava ajatuksemme on KASVATA HYVÄÄ. Haluamme tarjota sinulle materiaaleja, joita hyödyntämällä huomaat hyvän kasvaneen: sekä omassa elämässä ja kuten myös työssäsi ja lasten hyvinvoinnissa. Opettajan Tietopalvelun jäsenen tunnistaakin ennen kaikkea hymystä ja innosta.

LÄHES 90 % JÄSENISTÄMME SUOSITTELISI JÄSENYYTTÄ KOLLEGALLEEN

Lähde: Jäsentyytyväisyyskysely,
kesäkuu 2021, vastaajia 393 kpl

Opettajan Tietopalvelussa uutuuskirjoista saa tiedon ensimmäisten joukossa ja kirjoihin voi tutustua kattavien kuvausten avulla. Opettajan Tietopalvelu antaa eväitä onnistumiseen!
ANNA RISTANIEMI, erityisluokanopettaja ja vararehtori Ylöjärvi

Opettajan Tietopalvelusta voi ostaa myös ilman jäsenyyttä.

Pysy ajantasalla ammatillisesti


Kokoamme verkkokauppaamme alan tärkeimmät ja tuoreimmat ammattikirjat, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa ammattiasi tukevien kirjojen etsimiseen. Pysyt avullamme ajantasalla siitä, mistä opetusalalla puhutaan ja saat tietoosi uusimmat opetusmenetelmät ensimmäisten joukossa.

Opettajan Tietopalvelu julkaisee kaksi kertaa vuodessa Onnistuja-lehden, josta saa ahmia uusimmat ammattikirjat ja mielenkiintoiset jutut!

LUE UUSIMMAN LEHDEN SÄHKÖINEN VERSIO TÄSTÄ.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.