Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.


Opettajan Tietopalvelu auttaa sinua onnistumaan työssäsiOpettajan Tietopalvelu on ammatillinen kirjakerho, jonka tavoitteena on tukea sinua arvokkaassa työssäsi. Jäsenyyden avulla saat
varmuutta hyödyntää uusia ideoita. Käänny puoleemme, kun tarvitset raikkaita näkökulmia tai kohtaat haastavia tilanteita työssäsi.

Opettajan Tietopalvelun jäsenyys on ilmainen ja voit olla jäsen sen aikaa kuin itse haluat. Liittyessäsi saat heti edullisemmat jäsenhinnat käyttöösi!

KAUDEN KIRJA
LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ
SELAA VERKKOKAUPAN VALIKOIMAA
OTA YHTEYTTÄ
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
JÄSENYYDEN SÄÄNNÖT

Kirjakerhoomme kuuluu 4—6 maksullista kauden kirjaa vuodessa. Lähetämme kauden kirjasta etukäteen ennakkotiedotteet sähköpostitse ja postitse. Näiden perusteella voit päättää, otatko kirjan vastaan. Voit tehdä peruutuksen helposti verkkopalvelussamme, automaattisen peruutuslinkin kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos et tee peruutusta, kauden kirja postitetaan sinulle. Kauden kirjan tarkoitus on pitää sinut ajan tasalla työssäsi ja tehdä kouluttautumisesta helppoa ja edullista! Esimerkkejä kauden kirjoista ovat mm. Huomaa hyvä! -materiaalit, Maltti ja Sinni ja Ryhmä toimivaksi.

Kantava ajatuksemme on KASVATA HYVÄÄ. Haluamme tarjota sinulle materiaaleja, joita hyödyntämällä huomaat hyvän kasvaneen: sekä omassa elämässä ja kuten myös työssäsi ja lasten hyvinvoinnissa. Opettajan Tietopalvelun jäsenen tunnistaakin ennen kaikkea hymystä ja innosta.

LÄHES 93 % JÄSENISTÄMME SUOSITTELISI JÄSENYYTTÄ KOLLEGALLEEN

Lähde: Jäsentyytyväisyyskysely, helmikuu 2023, vastaajia 455 kpl

Opettajan Tietopalvelussa uutuuskirjoista saa tiedon ensimmäisten joukossa ja kirjoihin voi tutustua kattavien kuvausten avulla. Opettajan Tietopalvelu antaa eväitä onnistumiseen!
ANNA RISTANIEMI, erityisluokanopettaja ja vararehtori Ylöjärvi

Opettajan Tietopalvelusta voi ostaa myös ilman jäsenyyttä.

Opettajan Tietopalvelu on suomalainen perheyritys. Opettajan Tietopalvelun sisaryrityksiä ovat Nojatuolimedian verkkokirjakaupat sekä kustantamot Santalahti-kustannus, Tuuma-kustannus sekä Kumma-kustannus.


Lue uusin Onnistuja-ammattikirjallisuuslehti


Onnistuja—ammattikirjalehti kokoaa tuoreimmat ja uusimmat ammattikirjat opetus- ja kasvatusalalta sinun hyödyksesi!

Lehden teemana on kirja 101 opetusideaa, joita sinun ei tarvitse keksiä itse. Kirjassa kerrotaan, millaisilla yksinkertaisilla pelillisillä ja toiminnallisilla elementeillä voi innostaa oppimaan, millaisin keinoin visailut taipuvat opetusmenetelmiksi ja miten tarralaput voivat toimia kertauksen tukena. Kirjan lukuisat ideat virittävät myös vaikkapa porisemaan, tauottamaan tekemistä ja lajittelemaan tietoa.


Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.