Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Maltti ja Sinni
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,90 €
JÄSENELLE 33,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-163-2
  • Nidottu, 236 sivua
  • Tilausnumero 100086746

Maria MatilainenMarjukka Puustinen

Maltti ja Sinni

Harjoitteita itsesäätelytaitojen oppimiseen

Tyynyn päällä keikkuva Maltti tasapainottelee niin, että hiki valuu. Hän keskittyy suuntaamalla huomionsa laskemiseen. Sinni puolestaan ponnistelee neulomisen parissa. Jotta jaksaa haaveilla valmiista kaulaliinasta, on osattava olla toiveikas ja luottaa omaan onnistumiseen.

Koulu on mainio paikka harjoitella tunnetaitoja, tunnesäätelyä, ajatusten kanssa työskentelyä ja käyttäytymisen muokkaamista. Näiden taitojen harjoitteluun laitettu aika maksaa itsensä takaisin parantuneena luokan työrauhana, parempina ihmissuhteina ja oppilaiden hyvinvointina.

Teoksessa kerrotaan itsesäätelyn osa-alueista: ajatuksista, tunteista ja käyttäytymisestä. Kirjan avulla näihin osa-alueisiin liittyviä taitoja voi opettaa myös oppilaille. Lisäksi kirja haastaa koulun aikuisia tarkastelemaan omia säätelytaitojaan ja ohjaa tukemaan lasta rakentavasti.

Kirjan monipuolisen Maltin ja Sinnin taito-ohjelman voi toteuttaa joko 16 viikkoa kestävänä kokonaisuutena tai integroimalla harjoitukset omassa tahdissa eri oppiaineiden tunneille. Mukana on myös kirjan käyttöä tukevia monistepohjia.

KM Maria Matilainen on kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, erityisopettaja ja psykologian aineenopettaja. KM Marjukka Puustinen on kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti ja erityisluokanopettaja. Kirjoittajilla on vuosien kokemus erityisopetuksesta. Nykyisin he työskentelevät omissa yrityksissään psykoterapeutteina.

  • 2. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-163-2
  • Nidottu, 236 sivua
  • Tilausnumero 100086746

Arvostelut kirjasta Maltti ja Sinni

Maltti ja Sinni

Hyviä tehtäviä ja ohjeita, joita voi ottaa suoraan käytäntöön.

- Riitta

Kirjassa on paljon harjoituksia, joita voi käyttää sellaisenaan.

- Annika

Paljon harjoituksia , joita voi ottaa suoraan käyttöön.

- Satu

Toimivia harjoitteita itsesäätelyn harjoitteluun!

- Leena

Selkeä ja hyvä opas tunteiden, ajattelun ja käyttäytymisen havainnointiin ja opettamiseen. Todella hyvä, parempaa en tiedä!

- Sanna

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.