Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki artikkelit

SYYSARVONTA JÄSENILLE! Arvioi sivullamme tuote ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa 112 euron arvoisen lastenkirjakirjapaketin

Kansainvälinen lukutaitopäivän 8.9. kunniaksi laitamme pystyyn arvonnan Opettajan Tietopalvelun jäsenille, jossa voi voittaa HUIKEAN SATUKIRJAPAKETIN.

Lue lisää...

6.9.2022

Opi luonteenvahvuuksista ja luonteenvahvuuskasvatuksen saloista

Luonteenvahvuudet ovat merkityksellisiä lasten sekä nuorten elämän kannalta, jotta jokainen saa mahdollisuuden pärjätä yhä muuttuvassa maailmassa.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Eeva Bäckström - 5.9.2022

Aikuinen toimii mallina lapselle myös suhteessaan toisiin työpaikan aikuisiin - ota käyttöön Onnistumisten palaveri

Tietoisuutta positiiviseen toimintaan tarvitaan etenkin, jos kiire ja haastava käyttäytyminen ovat arkipäivää. Aikuinen mallintaa toimintaa aina myös suhteessaan toisiin aikuisiin. Aikuiset ja työyhteisö kukoistavat, kun yksilöt tuntevat toisensa, suhtautuvat toisiinsa luottavaisesti ja myötätuntoisesti ja auttavat toisiaan onnistumaan.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Lotta Uusitalo & Kaisa Vuorinen - 24.8.2022

Satuja aistiherkkyyksistä lapsille

Lyhyet sadut antavat lapselle tietoa, auttavat ymmärtämään omaa toimintaa ja tarjoavat muutamia keinoja, mitkä voivat auttaa aistisäätelyssä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Vilma-Riikka Röntynen - 23.8.2022

10 vinkkiä onnistua ryhmäyttämisessä

Valitse ryhmälle aluksi mahdollisimman matalan kynnyksen harjoituksia, joissa onnistuminen on todennäköistä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Laura Jääskeläinen - 17.8.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

kirjavinkitkeskittymiskykykirja-arviotvuorovaikutustaidotammattikirjatkohtaamisen taidotonnistuminenryhmätiimityöryhmäyttäminentunnesäätelyjäsenemme kertootaitoharjoitteluneurokirjon oppilasläsnäolotaidotopetustyöpalauteitsesäätelyammattikirjallisuusryhmä toimivaksi -kirjaoppiminenkehittyminenneurokirjopositiivisen psykologian voimavahvuusopetuspositiivinen pedagogiikkakoulutuksetarviopositiivinen kasvatusjaksaminenkukoistava kasvatushyvinvointitaidotluonteenvahvuudetopetusmenetelmämaltti ja sinnihyvinvointiopettajan työopettajan tietopalvelun jäsenyystyöhyvinvointivuorovaikutusalkuopetustoiminnallinen oppiminentunnetaidotmotivaatiopsykologiavinkitopen kirjablogiarvontapalautuminenesiopetusvireystilat luokassavinkkipankkiharjoituksethuomaa hyväliikuntavahvuudetoppilaiden hyvinvointiempatiaerityisopetusitsesäätelyntaidotkyyti

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.