Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki artikkelit

Näistä merkeistä havaitset, ovatko luokkasi oppilaat yli- vai alivirittyneitä

Optimaalinen vireystila merkitsee kouluarjessa aktiivisia, kiinnostuneita ja läsnä olevia oppilaita. Miten voit tunnistaa luokassasi ali- tai ylivireystiloja?

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 19.9.2022

Luokkaa ei tarvitse "ottaa haltuun" - sen voi virittää!

Uskon vakaasti siihen, että oppitunnin alku määrittelee koko tunnin ja joskus koko päivän kulun, ja siksi kiinnitän itse paljon huomiota juuri siihen.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 15.9.2022

SYYSARVONTA JÄSENILLE! Arvioi sivullamme tuote ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa 112 euron arvoisen lastenkirjakirjapaketin

Kansainvälinen lukutaitopäivän 8.9. kunniaksi laitamme pystyyn arvonnan Opettajan Tietopalvelun jäsenille, jossa voi voittaa HUIKEAN SATUKIRJAPAKETIN.

Lue lisää...

6.9.2022

Opi luonteenvahvuuksista ja luonteenvahvuuskasvatuksen saloista

Luonteenvahvuudet ovat merkityksellisiä lasten sekä nuorten elämän kannalta, jotta jokainen saa mahdollisuuden pärjätä yhä muuttuvassa maailmassa.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Eeva Bäckström - 5.9.2022

Aikuinen toimii mallina lapselle myös suhteessaan toisiin työpaikan aikuisiin - ota käyttöön Onnistumisten palaveri

Tietoisuutta positiiviseen toimintaan tarvitaan etenkin, jos kiire ja haastava käyttäytyminen ovat arkipäivää. Aikuinen mallintaa toimintaa aina myös suhteessaan toisiin aikuisiin. Aikuiset ja työyhteisö kukoistavat, kun yksilöt tuntevat toisensa, suhtautuvat toisiinsa luottavaisesti ja myötätuntoisesti ja auttavat toisiaan onnistumaan.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Lotta Uusitalo & Kaisa Vuorinen - 24.8.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

jäsenemme kertooliikuntakehittyminenvahvuudetneurokirjovahvuusopetusnepsyhaastava käyttäytyminenitsesäätelyntaidottaitoharjoitteluryhmä toimivaksi -kirjakukoistava kasvatustoiminnallinen oppiminenopetustyöempatiaesiopetustyöhyvinvointikirjavinkitkoulutuksetpalautuminenhuomaa hyväerityisopetusoppilaiden hyvinvointivuorovaikutusläsnäolotaidotpositiivinen kasvatusmotivaatiopsykologiatiimityöarviovuorovaikutustaidottunnesäätelyopettajan tietopalvelun jäsenyysvinkkipankkitunnetaidotryhmäyttäminenitsesäätelyopettajan työluonteenvahvuudethyvinvointivinkitryhmäkyytineurokirjon oppilasopen kirjablogiopetusmenetelmäammattikirjallisuuskeskittymiskykykohtaamisen taidotoppiminenhyvinvointitaidotpositiivinen pedagogiikkamaltti ja sinniharjoituksetarvontakirja-arviotalkuopetuspositiivisen psykologian voimaammattikirjatvireystilat luokassajaksaminenonnistuminenpalaute

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.