Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki artikkelit

Kirja-arviot

Vanhoilla sivuillamme oli osio nimeltä Open kirjablogi. Löydät vanhat kirja-arviot nyt täältä. Uudet kirja-arviot tulevat artikkeleina jatkossa ja ovat löydettävissä "kirja-arviot"-tägillä.

Lue lisää...

16.8.2021

Itsesäätelyn taidot ovat elämäntaitoja, joita jokainen lapsi tarvitsee

Itsesäätelyn taito vaikuttaa kaikkeen: sosiaalisiin suhteisiin, oppimiseen, käsitykseen itsestä sekä myöhemmin menestymiseen työelämässä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Ahonen - 11.8.2021

Toiminnallisuuden lisääminen opetukseen takaa ikimuistoisia oppimishetkiä

Liikkuvan lapsen mieli on vastaanottavaisempi uusille asioille ja keskittymiskykyä istumis- ja kynätuokioihin on paljon enemmän pienen liikkumishetken jälkeen.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Ahonen - 11.8.2021

Arkisto:

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

hyvinvointitunnesäätelypalautepalautuminenläsnäolotaidotliikuntahyvinvointitaidotitsesäätelyntaidotarviokoulutuksetvinkkipankkivuorovaikutusopettajan työopetustyökyytivahvuusopetuspositiivinen pedagogiikkaryhmäyttäminenkirjavinkitammattikirjatempatiakeskittymiskykyvahvuudetryhmä toimivaksi -kirjaesiopetuspositiivinen kasvatusalkuopetusvinkitjäsenemme kertoomaltti ja sinnikohtaamisen taidotopen kirjablogikukoistava kasvatuskehittyminenoppiminenkirja-arviotitsesäätelytoiminnallinen oppiminenryhmämotivaatiopsykologiatyöhyvinvointivuorovaikutustaidottiimityöharjoituksetvireystilat luokassahuomaa hyvätunnetaidotluonteenvahvuudet

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.