Alla olevat vinkit voivat auttaa opettajaa säilyttämään hyvän mielen ja tukemaan työhyvinvointiaan.
Lue lisää...Kirja vie lukijan osallistavasti ja innostavasti positiivisen pedagogiikan merkityksellisimpien teemojen äärelle.
Lue lisää...Tieto auttaa kasvattajaa tunnistamaan haasteita ja tukemaan lapsia tai nuoria niiden kanssa. Kuten kirjassakin sanotaan, monesti käytös saatetaan tulkita huonona käytöksenä tai tahallisuutena, vaikka se saattaisikin olla stressireaktio aistisäätelyn pulmaan liittyen.
Lue lisää...Tee tänä kesänä myös työkaverille todistus! Eikä ihan mikä tahansa todistus vaan hänen vahvuutensa paljastava todistus. Hyvän mielen takuu!
Lue lisää...Usein neurokirjon oppilailla esiin nouseva vahva häpeän tunne tulee siitä kokemuksesta, että on kokenut olevansa koko ikänsä jotenkin vääränlainen ja reagoineensa ja käyttäytyneensä väärällä tavalla kotona, koulussa ja vertaisryhmissä. Ympäristöstä pienestä lapsesta saakka tullut negatiivinen palaute on voinut saada tätä aikaan.
Lue lisää...arvontaopetusmenetelmävahvuusopetuspositiivisen psykologian voimaalkuopetusaistiherkkyysvinkkipankkihuomaa hyväpositiivinen pedagogiikkajäsenemme kertoopalautuminenneurokirjoopettajan tietopalvelun jäsenyysryhmä toimivaksi -kirjakiusaaminentunnesäätelykirjavinkitopettajan työammattikirjathaastava käyttäytyminenkoulutuksetvahvuudetliikuntahyvinvointitaidottunnetaidotkohtaamisen taidotryhmävuorovaikutustaidotmaltti ja sinnikehittyminenvuorovaikutusoppiminenluonteenvahvuudetammattikirjallisuuspalauteonnistuminenjaksaminenläsnäolotaidotvinkitharjoituksetitsesäätelyntaidottoiminnallinen oppiminenarvionepsyesiopetusopen kirjablogipositiivinen kasvatusempatiatyöhyvinvointimotivaatiopsykologianeurokirjon oppilaskirja-arviotkyytihyvinvointiitsesäätelyryhmäyttäminenoppilaiden hyvinvointierityisopetuskeskittymiskykykukoistava kasvatustiimityövireystilat luokassaopetustyötaitoharjoittelu