Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.Lue uusin Onnistuja-ammattikirjallisuuslehti


Onnistuja—ammattikirjalehti kokoaa tuoreimmat ja uusimmat ammattikirjat opetus- ja kasvatusalalta sinun hyödyksesi!

Lehdestä löydät myös mielenkiintoisia juttuja kirjoista ja kirjailijoista! Uusimman lehden teemana on uutuuskirja Onnistuneen oppimisen lukuvuosi. Kirjan idea on rakentaa onnistuneen oppimisen lukuvuosi askeleittain. Kirja esittelee kymmenen psykologiaan perustuvaa oppimiseen virittävää taitoa. Kun ne ottaa haltuun yksi kerrallaan, opettaja tukee kuin huomaamatta kunkin oppijan oppimista.
Lue kevään 2023 Onnistuja


Lehden teemana on kirja Teematarinat. Tarinallisuutta käytetään jo paljon opetuksessa. Ehkä sinäkin olet jo huomannut sen voiman? Tämä uusi-vanha tapa oppia saapuu myös Teematarinat-kirjassa käyttöön opetukseen — huikean käytännöllisellä tavalla.

LUE LEHTI.


Lue syksyn 2022 Onnistuja


Lehden teemana on ryhmäytyminen. Ryhmä toimivaksi -kirjan kirjoittaja Laura Jääskeläinen on aineenopettaja sekä ryhmä- ja vuorovaikutusvalmentaja, jonka missio on lisätä tietoa ryhmän toimivuuden ja myönteisen vuorovaikutuksen vahvistamisesta.

LUE LEHTI.

Lue kevään 2022 Onnistuja


Lehden teemana Katja Sutelan Näkyväksi tekemisen taito. Mukana myös juttuja positiivisesta johtamisesta ja kodin vaikutuksesta lapsen hyvinvoinnille.

LUE LEHTI.

Lue syksyn 2021 Onnistuja


Lehden teemana Maria Matilaisen ja Marjukka Puustisen Maltti ja Sinni -kirja. Mukana juttuja myös toiminnallisuudesta, positiivisesta kasvatuksesta ja taukojen merkityksestä aivoille.

LUE LEHTI.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.