Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki artikkelit

Hyvinvointibingo tukemaan jaksamistasi - jaa myös kollegalle

Haluamme tukea sinua tärkeässä työssäsi lasten ja nuorten kanssa. Haluamme tehdä sen auttamalla sinua jaksamaan! Siksi teimme sinulle hyvinvointibingon.

Lue lisää...

10.8.2023

Pedagogisessa kirjaamisessa oppilaan tämänhetkisten taitojen huomiointi on merkityksellistä

Mikäli teksti sisältää paljon tällaisia normatiivisiin kehityksellisiin odotuksiin liittyviä kieltoja, oppija asemoidaan asiakirjoissa toistuvasti vaillinaiseksi ja haastavaksi, eivätkä hänen vahvuutensa pääse puutteisiin keskittyvän näkökulman takaa esille

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maarit Alasuutari, Noora Heiskanen, Anja Rantala, Tanja Vehkakoski - 9.8.2023

Oppilaan koulussa näkyvät haasteet ovat aina viesti jostain

Tuen rakentaminen alkaa tilanteen arvioimisesta ja haasteiden kartoittamisesta. Tärkeää on katsoa ulospäin näkyvän käyttäytymisen taakse ja etsiä toiminnan syytä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 1.8.2023

Hauskuus ja yllätyksellisyys voimantuojina

Hauskuus ja oma mielenkiinto opettamista kohtaan näkyy Mirkalla myös arjessa. " - välillä huomaan esim. uppoutuvanimiettimään iltaisin, että millä tavalla säilöisin opetusmateriaaleja mahdollisimman selkeästi" - ihan vain koska sen kokee hauskaksi!

Lue lisää...

1.8.2023

Teematarinoilla intoa ja uusia ideoita oppimiseen

Heti alun teoriaosuudessa käy selville, miten monipuolista teematarinatyöskentely voi olla. Lyhyesti tiivistettynä teematarinatyöskentelyssä opettajalla on raamit, joihin oppilaat luovat omat tarinansa.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Jenni Mäkinen - 19.4.2023

Arkisto:

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

vuorovaikutusoppilaiden hyvinvointikyytiammattikirjatkukoistava kasvatusvahvuudetitsesäätelyntaidotoppiminenalkuopetusneurokirjovireystilat luokassakirjavinkitempatiavuorovaikutustaidotitsesäätelyerityisopetusharjoituksetpalautuminenopen kirjablogitaitoharjoittelujäsenemme kertooarvioluonteenvahvuudetliikuntapositiivisen psykologian voimaopetusmenetelmämotivaatiopsykologianeurokirjon oppilaskoulutuksethuomaa hyväläsnäolotaidotvinkitkehittyminenesiopetusjaksaminenkohtaamisen taidottunnesäätelyammattikirjallisuuspositiivinen kasvatusonnistuminenopettajan tietopalvelun jäsenyysopetustyömaltti ja sinnipositiivinen pedagogiikkavinkkipankkihyvinvointitaidottoiminnallinen oppiminenkeskittymiskykykirja-arviotpalautetyöhyvinvointivahvuusopetusopettajan työarvontahyvinvointiryhmäyttäminentunnetaidotryhmä toimivaksi -kirjaryhmätiimityö

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.