Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "opetustyö"

"Ammatillinen kehittyminen tekee minusta paremman työkaverin, opettajan ja kasvattajan", sanoo jäsenemme Nina

"Opettajan työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. On upeaa, että aina voi kehittyä ja kehittää oma työtään", sanoo jäsenemme Nina.

Lue lisää...

18.1.2022

Opettajan ammatissa teoria ja käytäntö kulkevat käsi kädessä

Opettajan Tietopalvelussa uutuuskirjoista saa tiedon ensimmäisten joukossa ja kirjoihin voi tutustua kattavien kuvausten avulla. Opettajan Tietopalvelu antaa eväitä onnistumiseen!

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Ahonen - 17.8.2021

Arkisto:

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

ammattikirjallisuusryhmäoppilaiden hyvinvointiopettajan tietopalvelun jäsenyystaitoharjoitteluneurokirjoläsnäolotaidotneurokirjon oppilasesiopetusvuorovaikutusvireystilat luokassavahvuusopetustunnetaidotarvontaluonteenvahvuudetkyytiopettajan työjäsenemme kertoohyvinvointitunnesäätelyopetusmenetelmäkohtaamisen taidotkukoistava kasvatustoiminnallinen oppiminenhyvinvointitaidotopen kirjablogionnistuminenliikuntavahvuudetempatiaopetustyömotivaatiopsykologiaammattikirjatpalautekirjavinkitkehittyminenvinkkipankkivinkitoppiminenpositiivisen psykologian voimamaltti ja sinnipalautuminentyöhyvinvointikeskittymiskykyjaksaminenitsesäätelyvuorovaikutustaidotkoulutuksetitsesäätelyntaidotkirja-arviotarvioryhmäyttäminenerityisopetuspositiivinen kasvatushuomaa hyväharjoituksetryhmä toimivaksi -kirjaalkuopetuspositiivinen pedagogiikkatiimityö

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.