Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Suomen innostavin etätapahtuma Kyyti2022 kokoaa opettajat taas yhteen

17.1.2022


 


Tammikuun 20. päivä järjestettävä Kyyti-tapahtuma yhdistää opetusalan ajankohtaisimmat aiheet ja innostavimmat puhujat.


Kiittävää palautetta vuonna 2021 kerännyt Kyyti-tapahtuma syntyi vahingossa, korona-ajan oikkuna. Tarkoitus oli järjestää vain vähän isompi etätapahtuma Freeed.com-palvelun kasvavalle opettajayhteisölle. Tuloksena oli suuren suosion kerännyt Veso-tapahtuma, joka löysi heti paikkansa Suomen tapahtumakartalta.

— Ensimmäisellä kerralla mukana oli yli 5 000 opettajaa ja opetusalan ammattilaista. Opetusalalla on valtavasti kiinnostavia keskustelunaiheita, joita koronakaan ei pysty tukahduttamaan. Halusimme tuoda nämä aiheet esiin, kertoo Freeed.com-palvelun pedagoginen asiantuntija ja luokanopettaja Saara Mälkönen. Mälkönen on tunnettu myös Alakoulun aarreaitan perustajana.

Tapahtuman järjestämisen toisen kerran on yhtä jännittävää kuin ensimmäisellä kerralla.

— Palautekyselymme mukaan yli 99 prosenttia opettajista kertoi tulevansa uudestaan, jos tapahtuma järjestetään. Oikeastaan meillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin järjestää tapahtuma uudelleen, Mälkönen sanoo.

Tammikuun 20. päivä kello 14—20 järjestettävä etätapahtuma on edellisvuoden tavoin ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu osoitteessa kyyti2022.com.

Mukana Kyydissä ovat tällä kertaa mm. Al Holin salainen opettaja Ilona Taimela, positiivisen pedagogiikan edelläkävijä Kaisa Vuorinen, sekä sometutkija Suvi Uski, sekä monet muut. Mukana on myös muutama viime vuodelta tuttu nimi.

— Emme ole vielä ehtineet suunnitella seuraavan vuoden tapahtumaa, mutta toivoisin, että jos tapahtuman vielä järjestämme, kansainvälisyys näkyisi siinä entistä enemmän. Freeed.com kasvaa nyt vauhdilla myös Suomen rajojen ulkopuolella, sanoo Heikki Rusama, Freeed.com palvelun perustaja ja toimitusjohtaja.

Freeed.com on opettajien työn tukemiseen keskittyvä yhteisöpalvelu, jolla on jäsenenä jo yli 60 000 opettajaa Suomessa ja ulkomailla.

Kyyti2022-tapahtumassa ovat mukana Opettajan Tietopalvelun lisäksi Edukustannus, Atea Suomi, Ebban sekä Mannerheimin Lastensuojeluiitto.

Kyyti2022 järjestetään tammikuun 20. päivä kello 14-20. Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen. Osallistujat saavat tapahtumasta VESO-todistuksen.
Katso ohjelma kokonaisuudessaan ja ilmoittaudu osoitteessa kyyti2022.com.

Artikkelin avainsanat:

kyyti, koulutukset

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.