Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit henkilöltä Maiju Multanen

Kolme läsnäoloa vahvistavaa harjoitusta oppilaille

Tietoisuus- ja läsnäolotaitojen harjoittelu koulussa on perusteltua, sillä oman mielen hallinta on ihmisen perustaito ja edellytys kaikelle oppimiselle.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 1.2.2023

Näistä merkeistä havaitset, ovatko luokkasi oppilaat yli- vai alivirittyneitä

Optimaalinen vireystila merkitsee kouluarjessa aktiivisia, kiinnostuneita ja läsnä olevia oppilaita. Miten voit tunnistaa luokassasi ali- tai ylivireystiloja?

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 19.9.2022

Luokkaa ei tarvitse "ottaa haltuun" - sen voi virittää!

Uskon vakaasti siihen, että oppitunnin alku määrittelee koko tunnin ja joskus koko päivän kulun, ja siksi kiinnitän itse paljon huomiota juuri siihen.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 15.9.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

palauteitsesäätelypositiivinen kasvatustoiminnallinen oppiminenhyvinvointitaidotvahvuusopetusonnistuminenluonteenvahvuudetaistiherkkyyspositiivinen pedagogiikkavinkkipankkiryhmäyttäminenhyvinvointineurokirjon oppilasryhmä toimivaksi -kirjaopen kirjablogipalautuminenopettajan tietopalvelun jäsenyysoppilaiden hyvinvointikirjavinkitharjoituksetneurokirjoryhmäliikuntahuomaa hyvävinkitesiopetustyöhyvinvointihaastava käyttäytyminenopetustyökyytiläsnäolotaidotkoulutuksettiimityötaitoharjoitteluopetusmenetelmäkukoistava kasvatusempatiaammattikirjatkeskittymiskykyjaksaminenarviojäsenemme kertoopositiivisen psykologian voimamotivaatiopsykologiavuorovaikutusvireystilat luokassanepsyammattikirjallisuusalkuopetustunnesäätelymaltti ja sinnitunnetaidotitsesäätelyntaidotkohtaamisen taidotkehittyminenerityisopetuskirja-arviotopettajan työarvontavuorovaikutustaidotvahvuudetoppiminen

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.