Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "vireystilat luokassa"

Näistä merkeistä havaitset, ovatko luokkasi oppilaat yli- vai alivirittyneitä

Optimaalinen vireystila merkitsee kouluarjessa aktiivisia, kiinnostuneita ja läsnä olevia oppilaita. Miten voit tunnistaa luokassasi ali- tai ylivireystiloja?

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 19.9.2022

Luokkaa ei tarvitse "ottaa haltuun" - sen voi virittää!

Uskon vakaasti siihen, että oppitunnin alku määrittelee koko tunnin ja joskus koko päivän kulun, ja siksi kiinnitän itse paljon huomiota juuri siihen.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen - 15.9.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

toiminnallinen oppiminenkirjavinkitonnistuminenerityisopetusvinkkipankkipositiivisen psykologian voimaesiopetusneurokirjoryhmäyttäminenvinkitvahvuusopetusvahvuudettunnesäätelymaltti ja sinnivuorovaikutusjaksaminentyöhyvinvointihaastava käyttäytyminenpalautuminenitsesäätelykukoistava kasvatusopen kirjablogitiimityökoulutuksetneurokirjon oppilasarviokohtaamisen taidotryhmäopetustyökeskittymiskykypositiivinen pedagogiikkaliikuntaalkuopetusmotivaatiopsykologianepsyvuorovaikutustaidotammattikirjatoppilaiden hyvinvointiharjoituksethyvinvointitunnetaidotempatiaopettajan tietopalvelun jäsenyysarvontaoppiminenpositiivinen kasvatuskirja-arviotammattikirjallisuusläsnäolotaidotjäsenemme kertooopetusmenetelmäryhmä toimivaksi -kirjahuomaa hyvätaitoharjoitteluluonteenvahvuudethyvinvointitaidotkyytikehittyminenopettajan työitsesäätelyntaidotpalautevireystilat luokassa

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.