Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "toiminnallinen oppiminen"

Taide toimii hyvin pedagogisen tuen muotona

Matemaattisiin ja kielellisiin oppimisvaikeuksiin vastaamiseen koulussa on selkeät käytänteet, mutta miten vastata huolta aiheuttaviin tarkkaavuuden, toiminnanohjauksen ja tunnesäätelyn haasteisiin tai lisääntyneeseen ahdistukseen, kouluvastaisuuteen tai itsetunnon heikkouteen?

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maiju Multanen & Pia Angeria - 27.2.2024

Ikiaikainen oppimisen keino käyttöön

Teematarinallisessa työtavassa opettaja suunnittelee oppimiskokonaisuuden juonen ja oppilaat keksivät, luovat ja esittävät tarinan. Tarinan voi toteuttaa monin keinoin, esimerkiksi kirjoittaen, kertoen, piirtäen ja valokuvaten.

Lue lisää...

19.1.2023

Sanojen taiat ja lukemisen loitsut

"Testasin ensimmäisenä 1.lk oppilaideni kanssa muun muassa kartio-battlea, jota ei olisi maltettu lopettaa."

Lue lisää...

Kirjoittanut: Jenni Mäkinen - 9.8.2022

Toiminnallisuuden lisääminen opetukseen takaa ikimuistoisia oppimishetkiä

Liikkuvan lapsen mieli on vastaanottavaisempi uusille asioille ja keskittymiskykyä istumis- ja kynätuokioihin on paljon enemmän pienen liikkumishetken jälkeen.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Ahonen - 11.8.2021

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

tunnetaidotkoulutuksethuomaa hyväerityisopetusmaltti ja sinniitsesäätelypositiivisen psykologian voimaarvioalkuopetusoppilaiden hyvinvointinepsyneurokirjopositiivinen pedagogiikkatoiminnallinen oppiminenvireystilat luokassaryhmä toimivaksi -kirjaryhmätyöhyvinvointionnistuminenkirja-arviotläsnäolotaidotopetustyöoppiminenammattikirjallisuusammattikirjatempatiavinkkipankkivuorovaikutustiimityöopen kirjablogihyvinvointitaidotvinkitpalautuminenpositiivinen kasvatusluonteenvahvuudetjaksaminenkohtaamisen taidotkyytikirjavinkitliikuntatunnesäätelyitsesäätelyntaidotpalautemotivaatiopsykologiakehittyminenjäsenemme kertoovahvuusopetusneurokirjon oppilasesiopetusopetusmenetelmäryhmäyttäminenkukoistava kasvatusvuorovaikutustaidotvahvuudetarvontaharjoituksetopettajan työhyvinvointitaitoharjoitteluopettajan tietopalvelun jäsenyyskeskittymiskykyhaastava käyttäytyminen

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.