Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Artikkelit avainsanalla "neurokirjon oppilas"

Oppilaan koulussa näkyvät haasteet ovat aina viesti jostain

Tuen rakentaminen alkaa tilanteen arvioimisesta ja haasteiden kartoittamisesta. Tärkeää on katsoa ulospäin näkyvän käyttäytymisen taakse ja etsiä toiminnan syytä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 1.8.2023

Jumiutuva oppilas tarvitsee aikuisen tukea

Jumiutuminen kertoo meille aikuisille siitä, että vaatimukset ylittivät juuri lapsen kognitiivisen kyvyn toimia joustavasti.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 7.3.2023

Neurokirjon oppilas -kirja on syntynyt syvästä halusta olla neurokirjon lasten ja nuorten puolella

Neurokirjon oppilas Opettajan ja ohjaajan työkalupakki syntyi antoisan ja välillä haastavan nepsyarjen keskelle kirjaksi, josta löytyy työkaluja seuraavaan päivään ja askelmerkkejä eteenpäin.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maria Matilainen - 6.2.2023

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

maltti ja sinnipalautuminenryhmäyttäminenoppiminenonnistuminenvuorovaikutustaidottiimityöalkuopetushyvinvointiopetusmenetelmäitsesäätelyntaidotopettajan työryhmä toimivaksi -kirjaläsnäolotaidotesiopetusarvontamotivaatiopsykologiatoiminnallinen oppiminenhuomaa hyväkehittyminenpalautejaksaminenpositiivisen psykologian voimaneurokirjon oppilasluonteenvahvuudetkohtaamisen taidotvireystilat luokassakukoistava kasvatusopettajan tietopalvelun jäsenyysammattikirjatneurokirjoryhmäpositiivinen pedagogiikkakoulutuksettunnesäätelyvuorovaikutushaastava käyttäytyminenerityisopetusaistiherkkyystyöhyvinvointihyvinvointitaidotvinkitarviotaitoharjoittelukirjavinkitvahvuudetopetustyötunnetaidotvahvuusopetuskirja-arviotliikuntavinkkipankkiharjoituksetopen kirjablogiempatiakyytiammattikirjallisuuspositiivinen kasvatuskeskittymiskykyoppilaiden hyvinvointiitsesäätelynepsyjäsenemme kertoo

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.