Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Miu ja tunteikas päivä
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 17,90 €
JÄSENELLE 15,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
 • 3. painos, 2023
 • ISBN 978-952-370-360-5
 • Pahvikirja, 16 sivua
 • Fanni-sarja
 • Tilausnumero 635390088

 • Suositusikä: 0+

Julia PöyhönenHeidi Livingston

Miu ja tunteikas päivä

Miu-liikerinpennun päivään kuuluu jos jonkinmoista tunnetta. Aurinko herättää iloisen Miun, epäonninen ulkoleikki aiheuttaa harmitusta ja iltapusut vanhemmilta saavat aikaan rakkauden tunteen. Mitä kaikkea päivän aikana voikaan tuntea!

Miu ja tunteikas päivä on herttainen tunnetaitokirja 0—3-vuotiaille. Kirjassa opetellaan tunteiden tunnistamista ja erilaisten tunnereaktioiden ymmärtämistä.Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa.

Kirjan suloisesta kuvituksesta vastaa lastenkirjojen kuvittaja ja graafinen suunnittelija Larissa Saloranta.

Suositusikä 0+

 • 3. painos, 2023
 • ISBN 978-952-370-360-5
 • Pahvikirja, 16 sivua
 • Fanni-sarja
 • Tilausnumero 635390088

 • Suositusikä: 0+

Arvostelut kirjasta Miu ja tunteikas päivä

Meidän tytön lempikirja

1v 8kk tyttö rakastui Miuhin heti. Kirjan tunteet on sellaisia, joita päivittäin lapsi käy läpi. Tekstit riittävän lyhyitä ja kuvat mielenkiintoisia. Ollaan aiemmin kirjastosta muutamia toisten sarjojen tunnekirjoja lainattu ja ne ovat olleet äidin mielestä sekavia eivätkä ole lastakaan jaksaneet kiinnostaa. Tälle täydet pisteet. Odotamme innolla seuraavaa Miu-kirjaa.

- Henna

Leppari kirja!

Meidän neiti 2v rakastaa tätä kirjaa. Aina unille mennessä luetaan tämä. Kaikki meidän perheessä osaa tämän aivan ihanan kirjan ulkoa. Odotetaan jo kovasti uutta Miu kirjaa. Iso plussa siitä, että kirjassa on paksut sivut. Kivat selkeitä ja mielenkiitoisia.

- Niina

Ihana Miu!

Aivan ihana, hellyyttävä ja samaistuttava tunnetaitokirja. Tärkeitä tunteita, jotka läsnä lapsen arjessa. Lainattiin kirjastosta 1v 3kk lapselle ja pakko ostaa myös omaksi! Odotan jo seuraavaa Miu-kirjaa! Ihanaa kun tätä sarjaa on nyt myös taaperoille <3

- Salla

Ihanat kuvat, tarpeeksi lyhyt pienellekin kuuntelijalle :)

- S

Ihana johdatus tunteiden maailmaan pienen sadun mukana. Tunnekuvat selkeitä, kirja sopivan lyhyt, hyvät paksut sivut pienille lukijoille. Myös vanhemmat lapset innostuivat kuuntelemaan, kun töissä luin tätä. Varma hankinta myös ensimmäiselle omalle lapselle tulevaisuudessa!

- ..

Suosittelen!

Todella ihana uutuuslisäys tämä Miu pienempien lasten tunnekasvatukseen. Suosittelen todella näin kolmen lapsen äitinä ja varhaiskasvatuksen opettajana.

- Mira

Ihanat kuva ja selkeät pienille. Hyvin käyty läpi eri tunteita.

- Sanni

Kirja on ihanasti kuvitettu! Sopii ammatti- ja kotikäyttöön.

- Laura

Loistava kirja

Loistava kirja varsinkin alle 3-vuotiaiden kanssa käytettäväksi. Tunteet on selkeästi kuvitettu ja kuvien pohjalta syntyy paljon keskustelua.

- H

Hyvä kirja tunnetaitojen harjoitteluun alle 3-vuotiaiden kanssa.

- Tuuli

Hyvä kirja ihanilla kuvilla tunnetaitojen harjoitteluun.

- T

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

 • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.