Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Laaja-alainen erityisopetus yläkoulussa
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,00 €
JÄSENELLE 33,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-810-9
  • Nidottu, 223 sivua
  • Tilausnumero 100061949

Tiina Vitka

Laaja-alainen erityisopetus yläkoulussa

”Emme etsi ongelmia, etsimme ratkaisuja.”

Laaja-alainen erityisopettaja on pedagoginen asiantuntija ja moniosaaja, jota tarvitaan nykykoulussa jatkuvasti. Mitä vahvempi ammattitaito laaja-alaisella erityisopettajalla on, sitä vahvemmalla pohjalla on oma jaksaminen hektisessä työssä.

Tässä kirjassa kerrotaan, miten laaja-alaisen erityisopetuksen voi järjestää yläkoulussa niin että siitä on todellista hyötyä niin oppilaille kuin opettajille. Kirja auttaa jäsentämään monimuotoista työnkuvaa ja antaa eväät työn hallintaan.

Kirjassa kuvaillaan yläkoulussa työskentelevän laaja-alaisen erityisopettajan työn haasteita ja annetaan ratkaisuja niiden voittamiseen. Kirjasta saat neuvoja muun muassa työrauhan lisäämisen ja eriyttämisen keinoihin, lukivaikeuksisten tukemiseen, pedagogisten asiakirjojen kirjoittamiseen, oppimisvaikeuksien kartoitukseen sekä yläkouluun siirtyvien nivelvaihepalavereihin. Erityisen tärkeässä osassa on laaja-alaisen erityisopettajan konsultoiva ja ennalta ehkäisevä työ, sillä niiden tarve on kasvanut lakimuutosten ja uuden opetussuunnitelman myötä.

  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-810-9
  • Nidottu, 223 sivua
  • Tilausnumero 100061949

Arvostelut kirjasta Laaja-alainen erityisopetus yläkoulussa

Oiva opas aloittelevalle erityisopettajalle

Tämä kirja sopii hyvin aloittelevalle erityisopettajalle, sillä se sisältää oleellista tietoa erityisopettajan käytännön työstä, mitä ei opintojen aikana välttämättä tule esiin. Kirjassa kerrotaan paljon juuri haasteista, joita laaja-alainen erityisopettaja kohtaa työssään yläkoulussa ja antaa toki myös näihin käypiä ratkaisuja. Itse olen saanut kirjasta paljon apua siihen, miten hoidetaan nivelpalaverit tai kartoitetaan lukivaikeuksia. Kirjan avulla pystyy hyvin kartoittamaan omaa työkenttää ja saa tukea omaan työhönsä.

- Jenni

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.