Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.Jaa lumoavia tarinoita Pohjolan voimaeläimistä


Haluaisitko olla sitkeä kuin susi, neuvokas kuin kettu tai, ehkä jopa viisas kuin tunturipöllö? Eläimillä on aivan yhtä erityislaatuisia kykyjä kuin meillä ihmisillä. Meidän täytyy vain etsiä ja oivaltaa omat kykymme ja erityisvoimamme.

Tämä kirja lumoaa lukijansa. Voit sukeltaa eläinten ja luonnon ihmeelliseen maailmaan. Kirja vie sinut Pohjolan alkuperäiskansojen juurille, aikaan jolloin ihmiset, eläimet ja luonto olivat yhtä.

Maaretta Tukiainen ja Markus Frey ovat luoneet teoksen, joka avaa Pohjolan eläinten maailman ihan uudella ja valloittavalla tavalla. Pääset tutustumaan ajattomiin myytteihin ja pohtimaan miten eläinmytologia on vaikuttanut ja vaikuttaa ihmisten identiteetin vahvistamiseen.

Kautta aikojen eläimiin on ajateltu kätkeytyvän paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia. Tämä kirja esittelee Pohjolan voimaeläimiä. Kaikki kirjan eläimet esiintyvät luonnonvaraisina Pohjolassa. Kaikille eläimille on nimetty niihin liittyvien kansanuskomusten pohjalta erityinen erityisvoima, sekä sitä kuvaava vahvistuslause.

Jotta kuhunkin voimaeläimeen sisältyvä voima konkretisoituisi lukijalle mahdollisimman elävästi, jokaisesta eläimestä on luotu upeiden kuvien lisäksi minämuotoinen fiktiivinen tarina, tietoteksti, myyttejä ja uskomuksia. Voit kirjaa lukiessa tutustua uudelleen itseesi. Jokaisen eläimen kohdalla on pohdintatehtäviä itsetuntemuksen lisäämiseksi. Ota käyttöön ja hyödynnä voimaeläinten kykyjä myös omassa elämässä.

Apuna voit käyttää myös voimaeläinkortteja. Kortteja voit käyttää esim. luonnossa liikkumisen tukena, lajituntemukseen, luontosuhteen vahvistamiseen, omien juurien tutkimiseen, itsetuntemuksen syventämiseen, minäkuvan vahvistamiseen, uusien näkökulmien löytämiseen, haastavaan tilanteeseen valmistautumiseen, ihmissuhteiden solmujen avaamiseen, tunteiden sanoittamiseen, vaikeista tilanteista selviämiseen, päivän aloittamiseen myönteisellä mielellä, arjen inspiraatioiksi ja mihin ikinä keksitkään, vain mielikuvitus on rajana.

Kirja vei minut takaisin ja muistoihin, aikaan jolloin istuin isoäidin sylissä kuuntelemassa eläinsatuja ja tarinoita mahtavista kansoista, eläimistä ja maailman syntymisestä. Kirja tuo lukijalleen lohtua tässä muuttuvassa yhteiskunnassa. Tarinat pysyvät ja kulkevat sukupolvelta toiselle. Niitä täytyy vaan muistaa jakaa. Palan halusta päästä lukemaan oppilaille näitä tarinoita ja vahvistamaan heidän käsitystään siitä, että luonto, ihmiset ja eläimet ovat yhtä.

Kirjoittaja:
Sini Satukangas


ILMAINEN OPETTAJAN VINKIT -MATERIAALI.
POHJOLAN VOIMAELÄIMET.
POHJOLAN VOIMAELÄINKORTIT.

Takaisin Open kirjablogiin.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.