Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme. Näin tunnistat oppilaiden vahvuuksia laaja-alaisesti -koulutus

Varaa nyt paikkasi Zoomissa keskiviikkona 16.11.2022 klo 15:30-18:30 järjestettävään, 3 h kestävään koulutukseen, jonka avulla opit tunnistamaan oppilaiden vahvuuksien eri lajeja! Early bird -osallistujahinta nyt vain 64,90 e / hlö (norm. 79,90 e) 31.8.2022 asti. Hinta sisältää tallenteen 2 viikon ajaksi. Tallenne ei tule myyntiin erikseen.

Laaja vahvuusnäkemys eli voimakehä laajentaa luonteenvahvuusopetusta ja tuo uusia näkökulmia ja työvälineitä positiivisen pedagogiikan toteuttamiseen eri kouluasteilla. Laajassa vahvuusnäkemyksessä tunnistetaan kuusi vahvuuden lajia: luonteenvahvuudet, taidot ja osaaminen, kiinnostukset, arvot, resurssit ja luontainen kyvykkyys.

Laaja vahvuusnäkemys auttaa sinua tunnistamaan:

 millaisia taitoja ja osaamista oppilas on hankkinut

 mikä oppilasta kiinnostaa

 mitkä ovat oppilaalle elämässä tärkeimpiä asioita

 mitkä tekijät edistävät tai haastavat oppilaan oppimista ja hyvinvointia

 millaiset luontaiset kyvykkyydet oppilaalla on


Näin tunnistat oppilaiden vahvuuksia laaja-alaisesti -verkkokoulutuksen avulla otat haltuun laajan vahvuusnäkemyksen ja voimakehän. Koulutuksen alussa perehdytään voimakehän lähtökohtiin sekä esitellään eri vahvuudenlajien määritelmät ja keskeisimmät teoreettiset näkökulmat. Sen jälkeen pääset kuulemaan voimakehätyöskentelyn peruskäyttötapoja opetuksessa ja ohjauksessa sekä saat harjoitus- ja työskentelyideoita sovellettavaksi omaan työhösi. Lisäksi pääset tutustumaan ajankohtaiseen tutkimukseen ja voimakehävalmennuksen muotoihin.

Koulutus on luentopainotteinen, mutta osallistujilla on mahdollisuus kysyä ja kommentoida chatin kautta. Lisäksi tehdään pieniä aktivoivia tehtäviä verkkotyökaluilla. Osallistujien kamerat ja mikrofonit eivät ole käytössä koulutuksen aikana. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietämystä aiheesta. Koulutus soveltuu perusopetuksessa ja toisella asteella opetus- ja ohjaustyötä tekeville ammattilaisille.

Kouluttajana toimii Kaikilla vahvuuksilla -kirjan kirjoittaja KT, FM, ammatillinen erityisopettaja ja opettajankouluttaja Sanna Wenström.

Tämän koulutuksen avulla:

 ymmärrät, mitä voimakehätyöskentelyllä, eli laajan vahvuusnäkemyksen hyödyntämisellä tarkoitetaan

 opit tunnistamaan oppilaiden erilaisia vahvuuksia

 saat keinoja innostaa ja motivoida oppilaita omien vahvuuksiensa hyödyntämiseen

 


Varaa paikkasi:

Näin tunnistat oppilaiden vahvuuksia laaja-alaisesti

Tässä koulutuksessa pääset kuulemaan, mitä tarkoitetaan laajalla vahvuusnäkemyksellä ja voimakehällä. Koulutuksessa esitellään voimakehän lähtökohdat, eri vahvuudenlajien määritelmät sekä kerrotaan voimakehätyöskentelyn peruskäyttötavoista opetuksessa ja ohjauksessa. Saat myös harjoitusideoita sovellettavaksi omaan työhösi.

Keskiviikko 16.11.2022, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 15.30–18.30
Kouluttaja: Sanna Wenström
Koulutuksen hinta 64,90 € / osallistuja (sis. alv)
Osallistumiseen sisältyy tallenne, joka on katsottavissa 2 viikon ajan koulutuksesta.
Koulutuksen early bird -tarjoushinta 64,90 € (norm. 79,90 €) on voimassa 31.8.2022 asti.

Ilmoittaudu viimeistään 15.11.2022.Osallistuminen kannattaa, koska:

 Kouluttaudut kätevästi webinaarin välityksellä sijainnistasi riippumatta

 Kouluttajana on opetusalan asiantuntija

 Saat katsottavaksi koulutustallenteen 2 viikon ajaksi

 Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen

 Saat tilattua ilmoittautumisen yhteydessä koulutukseen liittyvän Kaikilla vahvuuksilla -kirjan tarjoushintaanKouluttaja:

Kouluttajana toimii KT, FM, ammatillinen erityisopettaja ja opettajankouluttaja Sanna Wenström, joka on myös VOIMAKEHÄ®-menetelmän kehittäjä ja päävalmentaja. Sanna on toiminut pitkään opetus- ja ohjaustyössä sekä opetuksen ja oppilaitosten kehittämistehtävissä. Hän on kirjoittanut koulutuksen aiheeseen liittyvän kirjan Kaikilla vahvuuksilla - Opas laajan vahvuusnäkemyksen käyttöön opetuksessa. Häneltä on aiemmin ilmestynyt myös teos Positiivinen johtaminen - Johda paremmin opetus- ja kasvatusalalla.

Sanna on saanut aiemmissa koulutuksissaan osallistujilta kiitosta asiantuntevasta koulutustyylistään:

"Hyvin asiantunteva kouluttaja."

"Sanna oli selkeä esittäjä, tunsi asiansa tosi hyvin"

"Kouluttaja oli selkeä ja materiaalit erinomaiset."

"Kouluttaja oli selkeäsanainen ja oli hyvin koonnut esitettävät asiat tiiviiksi paketiksi."
Hyödynnä myös koulutustarjous:

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Sannan kirjoittaman Kaikilla vahvuuksilla - Opas laajan vahvuusnäkemyksen käyttöön opetuksessa -teoksen tarjoushintaan 24,90 € (norm. 39 €). Saat tilauksen postikuluitta Manner-Suomeen.

Kirja perehdyttää lukijansa tunnistamaan ja hyödyntämään vahvuuksien lajeja laajasti ja monipuolisesti. Kirja sisältää teoriatiedon lisäksi runsaasti käytännön esimerkkejä, pohdintatehtäviä ja harjoituksia. Teos on suunnattu peruskoulussa ja toisella asteella opetus- ja ohjaustyötä tekeville ammattilaisille.


Heräsikö kysyttävää tai haluatko tilata Sannan kouluttamaan tästä aiheesta?

Kerro minulle koulutustarpeestanne, toivomastanne ajankohdasta ja kestosta, arvioidusta osallistujamäärästä ja paikkakunta, jonne suunnittelet koulutusta. Koulutus voidaan järjestää myös webinaarina, mikäli käytössänne on jokin webinaarialusta.

Mari Puttonen
koulutuskoordinaattori
mari.puttonen (at) opettajantietopalvelu.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.