Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.


Kirjakerhon jäsenten oma, ilmainen webinaari!


Sanna Wenström: Laajan vahvuusnäkemyksen käyttö opetuksessa -jäsenetuwebinaari
keskiviikkona 13.4.2022 klo 18-19 Zoomissa


Miten oppilaiden erilaisia vahvuuden lajeja voidaan tunnistaa?

Luonteenvahvuusopetus on jo suomalaisissa kouluissa tuttua. Laaja vahvuusnäkemys tuo sen rinnalle esiin viisi muuta vahvuuden lajia: taidot ja osaamisen, kiinnostukset, arvot, resurssit sekä luontaisen kyvykkyyden.

Laaja vahvuusnäkemys auttaa tunnistamaan, millaisia taitoja ja osaamista oppilas on hankkinut, mikä häntä kiinnostaa, mitkä ovat hänelle elämässä tärkeimpiä asioita ja mitkä tekijät edistävät tai haastavat hänen oppimistaan ja hyvinvointiaan. Myös oman luontaisen kyvykkyyden tunnistaminen on tärkeää, koska esimerkiksi temperamentti vaikuttaa siihen, miten oppija kokee erilaiset oppimisympäristöt.

Tässä webinaarissa kerrotaan, miten voit tunnistaa ja hyödyntää näitä vahvuuksien eri lajeja oppilaiden kanssa. Pääset kuulemaan myös runsaasti käytännön esimerkkejä.

Webinaarin vetää KT, FM, ammatillinen erityisopettaja Sanna Wenström, joka on toiminut opetus- ja ohjaustyössä sekä opetuksen ja oppilaitosten kehittämistehtävissä vuodesta 2005 alkaen. Häneltä ilmestyy webinaarin aiheesta kirja Kaikilla vahvuuksilla - Opas laajan vahvuusnäkemyksen käyttöön opetuksessa.

Webinaariin voivat osallistua vain kirjakerhomme jäsenet. Webinaarista tulee jäsenille saataville myös tallenne.

Jäsen: Voit ilmoittautua webinaariin kirjautumalla ensin sisään jäsentunnuksillasi, jonka jälkeen löydät ilmoittautumislinkin tältä sivulta sekä Oma tili -osion kohdasta Jäsenedut.

Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä mukaan täällä, niin pääset hyödyntämään webinaariedun.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.