Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.Huomaa lapsen ja nuoren luonteenvahvuudet!

Huomaa hyvä! -materiaalit esittelevät luonteenvahvuuksia ja kertovat, miten ne tunnistetaan ja miten voit hyödyntää niitä kasvatuksessa. Napataan lapset kiinni hyvänteosta!

***KATSO KAIKKI HUOMAA HYVÄ! -TUOTTEET TÄSTÄ.***


Tekijät:


FT Lotta Uusitalo on erityispedagogiikan dosentti Helsingin yliopiston kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Hän on kiinnostunut luonteenvahvuuksista ja myötätunnosta sekä oppimisen vaikeuksista ja positiivisen psykologian mahdollisuuksista tarjota niihin apua.

KM, erityisluokanopettaja Kaisa Vuorinen on positiivisen pedagogiikan väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Hän on kiinnostunut luonteenvahvuuksista ja niiden potentiaalista hyvän ja onnellisen elämän mahdollistajina.

Yhdessä Lotta ja Kaisa ovat tutkineet luonteenvahvuusopetusta, luennoineet aiheesta lukuisissa maissa ja tuottaneet paljon käytännönmateriaalia kasvatus-ja opetustyöhön (ks. positive.fi).

Opeta luonteenvahvuuksia digitaalisen palvelun avulla — tunnusten luominen on ilmaista:

Huomaa hyvä! -palvelu tarjoaa oppimateriaaleja luonteenvahvuuksien opettamiseksi sekä työkalun hyvän huomaamisen tueksi. REKISTERÖIDY.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.