Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.Huomaa lapsen ja nuoren luonteenvahvuudet!

Huomaa hyvä! -materiaalit esittelevät luonteenvahvuuksia ja kertovat, miten ne tunnistetaan ja miten voit hyödyntää niitä kasvatuksessa. Napataan lapset kiinni hyvänteosta!

***KATSO KAIKKI HUOMAA HYVÄ! -TUOTTEET TÄSTÄ.***

UUSIMMAT HUOMAA HYVÄ -TUOTTEET:

Huomaa hyvä! Vahvuusvariksen tarinakirja


Kirja sisältää 26 tarinaa, joista jokainen kytkeytyy vähintään yhteen luonteenvahvuuteen ja tunnetilaan. Kunkin tarinan lopussa on tehtäviä, joiden avulla voi syventää lukukokemusta keskustelemalla tarinasta lasten kanssa sekä vahvistaa lasten vahvuus- ja tunnetaitoja.
Tilaa tästä.


Huomaa hyvä! Opettajan kalenteri 2022-2023


Huomaa hyvä! -kalenteri innostaa luonteenvahvuuksien harjoitteluun ja positiiviseen palautteenantoon. Vuosikello tukee vahvuusopetuksen jaottelua lukuvuoden aikana ja auttaa opettajaa suunnittelemaan työtään ja dokumentoimaan edistymistä. Kalenterin rakenne kuljettaa opettajaa vahvuuksien viitoittamalla tiellä.
Tilaa tästä.


Tekijät:


FT Lotta Uusitalo on erityispedagogiikan dosentti Helsingin yliopiston kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Hän on kiinnostunut luonteenvahvuuksista ja myötätunnosta sekä oppimisen vaikeuksista ja positiivisen psykologian mahdollisuuksista tarjota niihin apua.

KM, erityisluokanopettaja Kaisa Vuorinen on positiivisen pedagogiikan väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Hän on kiinnostunut luonteenvahvuuksista ja niiden potentiaalista hyvän ja onnellisen elämän mahdollistajina.

Yhdessä Lotta ja Kaisa ovat tutkineet luonteenvahvuusopetusta, luennoineet aiheesta lukuisissa maissa ja tuottaneet paljon käytännönmateriaalia kasvatus-ja opetustyöhön (ks. positive.fi).

Opeta luonteenvahvuuksia digitaalisen palvelun avulla — tunnusten luominen on ilmaista:

Huomaa hyvä! -palvelu tarjoaa oppimateriaaleja luonteenvahvuuksien opettamiseksi sekä työkalun hyvän huomaamisen tueksi. REKISTERÖIDY.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.