Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Pedagoginen tuki perusopetuksessa ja toisella asteella
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 45,00 €
JÄSENELLE 38,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-098-7
  • Sidottu, 326 sivua
  • Tilausnumero 100077959

Erja Sandberg

Pedagoginen tuki perusopetuksessa ja toisella asteella

Joustavasti ja pitkäjänteisesti tuettu oppimispolku on tärkeää jokaiselle lapselle ja nuorelle. Tämä käsikirja tarjoaa käytännönläheistä apua yleisen, tehostetun ja erityisen tuen toimiviin ratkaisuihin.

Teoksessa tarkastellaan laadukkaan pedagogisen tukemisen periaatteita, pedagogisten suunnitelmien laadintaa ja suunnitelmien viemistä arjen työkaluksi. Kirjassa käydään läpi tarkkaavuuden, toiminnanohjauksen, tunnetaitojen ja hahmottamisen vaikeuksia. Lisäksi pureudutaan lukemisen ja kirjoittamisen sekä matemaattisten taitojen valmiuksiin.

Teos on suunnattu kaikille perusopetuksen ja toisen asteen opettajille, ohjaajille ja rehtoreille sekä vanhemmille.

KT, erityispedagogi Erja Sandberg on työskennellyt kaikilla kasvatuksen ja koulutuksen asteilla ja toimii nykyään opetus- ja kasvatusalan opiskelijoiden kouluttajana sekä eri alojen ammattilaisten täydennyskouluttajana. Hänellä on vahva asiantuntemus erityispedagogiikan ja positiivisen pedagogiikan yhdistämisestä ja toteuttamisesta eri ikäkausina. Hän on erityisen kiinnostunut vahvuusperustaisista tukitoimista ja siirtymävaiheista kouluasteiden välillä.

  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-098-7
  • Sidottu, 326 sivua
  • Tilausnumero 100077959

Arvostelut kirjasta Pedagoginen tuki perusopetuksessa ja toisella asteella

Kattava teos oppimisvaikeuksien parissa työskentelevälle. Parasta antia ovat konkreettisia vinkkejä antavat tukikeinolistat eri vaikeusalueiden mukaan koottuna.

- A

Paljon tietoa ja hyvin kirjoitettu. Vaatii kuitenkin ajatuksella lukemista.

- Ela

Teos on täydellinen apu oppilaiden tuen tarpeiden kartoittamiseen ja suunnitteluun. Jokainen opettaja hyötyy tämän tietopaketin lukemisesta!

- Terhi

Erinomainen ja pedagogisen tuen kattavasti esittelevä kirja jokaiselle opettajalle. Erilaiset tuen tarpeet, keinot ja tasot on esitelty selkeästi. Ensimmäisen lukemisen jälkeen toimii käsikirjana, johon voi palata aina uudelleen.

- M

Erinomainen tietopaketti jokaiselle opettajalle.

- Satu

Open apuri

Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi. Sisältää paljon faktatietoa sekä konkreettisia keinoja tukea oppilaita. Apua löytyy myös asiakirjojen laatimiseen.

- Noviisi

Selkeästi kirjoitettu ja jaoteltu teos.

- Mk

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.