Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ilmestyy 15.8.2024
Elsa ja Lauri temppuilevat

Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 21,90 €
JÄSENELLE 19,70 €
Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 15.8.2024

Kerttu RahikkaNadja Sarell (kuv.)

Elsa ja Lauri temppuilevat

Tänään touhutaan — on Elsan ja Laurin odottama Temppulauantai!

Suuressa urheiluhallissa riittää tekemistä koko perheelle. Elsa ja Lauri valloittavat jännittävän viidakkoradan, jossa täytyy tasapainoilla kro­kotiilin selässä, hyppiä kiveltä kivelle virtaa­van joen yli ja loikata rohkeutta vaativa liaani­hyppy. Ja tietysti varoa herättämästä nukkuvaa jaguaaria!

Elsa harjoittelee kärrynpyöriä. Lauri taas esit­telee kiipeilytaitojaan jättimäisessä hämähäkin­verkossa. He tapaavat myös päiväkodista tutun Saran, ja yhdessä lapset ottavat maalikisan.

Tarinaa täydentävässä tieto-osuudessa in­nostetaan helposti toteutettavaan ja kaikille sopivaan arkiliikuntaan. Mikä olisikaan pa­rempaa koko perheen ajanvietettä kuin yh­dessä liikkuminen!

Kerttu Rahikka touhusi paljon jo lapsena. Hän tanssi ja harrasti taitoluistelua, mutta piti myös kaikenlaisesta temppuilusta. Erityisesti kärryn­pyörien tekeminen ja hulahulavanteella taiteilu olivat Kertun mielestä hupaisaa puuhaa.

Nadja Sarell ojenteli nilkkojaan jo vauvana. Äiti laittoi hänet satubalettiin 3-vuotiaana, eikä tanssiminen ole sen jälkeen tauonnut. Nadja on ohjannut vuosien varrella perheliikuntaa, lastentanssia ja aikuisten jumppaa. Liikkumi­nen on hänen mielestään parasta terapiaa.

Ilmestyy 15.8.2024

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.