Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Merkitysten Kakut -kirja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 49,90 €
JÄSENELLE 44,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2023
  • ISBN 978-952-653-780-1
  • Kierresidottu
  • Tilausnumero 635391744

Merkitysten Kakut -kirja

Jaollisuus 0-100

Tämä kirja sopii kielitaustasta riippumatta kaikille, joiden mielestä matematiikka on vaikeaa tai kiinnostavaa.Merkitysten Kakut -kirjan avulla opit ymmärtämään kymmeniä eri matematiikan aihealueita ja sisältöjä toiminnallisesti!

Kirja on kehitetty rakentamaan vahva ymmärrys kymmenjärjestelmän, jako- ja kertolaskun välisestä yhteydestä sekä jaollisuuden ja kertotauluun kuulumisen että ositusjaon ja murtoluvun välisistä suhteista.

Merkitysten Kakut tukee yhteen- ja vähennyslaskuissa lukualueella 0-100, jos lukukäsitys ei ole vielä vakiintunut.

Näin aikaa ja energiaa jää varsinaiseen ajatustyöhön ja matematiikan ihmettelyyn. Samalla motivaatio ja toistomäärät pysyvät korkealla.

Kakkukirja 0-100:n avulla huomaa, että matematiikan näennäisesti eri sisällöt ovat oikeastaan hyvin lähellä toisiaan. Näin on helppo oppia ymmärtämään myös myöhemmin eteen tulevia matematiikan sisältöjä, kuten hankalampia murtolukujen laskutoimituksia ja prosenttilaskuja.

Katso video:Sis. kirjan, kakkukalvot 2-10, sekä säilytystä ja käyttöä helpottavan kestävän laatikon.- Merkitysten® Kakut Lukumäärä 0-100 -kirjan sivuille on kuvattu kaikki luvut 0-100 sekä 360.
- Sivun laitaan on merkitty mille luvuille (1-10) kyseinen luku on jaollinen ts. mihin kertotauluun luku kuuluu.
Näin ollen esim. punaiset luvut ovat kaikki parillisia, keltaiset kolmella jaollisia jne. Tämä helpottaa esim. jakojäännöksen ja jakolaskualgoritmin ymmärrystä. Myös murtolukujen eri- tai samanimisyydelle muodostuu konkreettinen merkitys. Puhumattakaan kognitiivisen kuorman ja henkisen taakan helpottamisesta liittyen kerto- ja jakolaskujen osaamiseen.
- Kirjaan kuuluu 9kpl Kakkukalvoja.
Kalvokakut tuottavat toimintasi seurauksena Kakkukirja 0-100 -sivulle ositusjaon sekä kertolaskun samanaikaisesti sekä kuviokielellä että symbolikielellä.
- Kakkukalvo näyttää aina ositusjaon mukaisen tilanteen, jonka vuoksi ositus- ja sisältöjaon eron havainnollistaminen käy käden käänteessä.
- Voit myös piirtää taulutussilla suoraan Kakkukirjan sivuille. Jälki on helppo pyyhkiä pois, kun olet saanut ajatuksesi valmiiksi.

Ikäsuositus: 9+ -vuotiaat.

Mitä Kakkukirjan kanssa voi oppia?

Kakkukirjan avulla voit tutkia monipuolisesti eri matematiikan osa-alueita, kuten:

• Luvut ja laskutoimitukset kokonaisluvuilla 0-100: lukujen hajotelmat, 10-parit, yhteen- ja vähennyslasku, kymmenjärjestelmä, kerto- ja jakolasku
• Murtoluku ja prosentti: osoittaja, nimittäjä, yhteen- ja vähennyslasku, laventaminen ja supistaminen, kerto- ja jakolasku, prosenttilaskut ja suhde
• Tasogeometria: ympyrägeometria, tasokuvioiden piirtäminen Kakkukirjalle (pyyhittävällä taulutussilla) ja nimeäminen, kulma, pituuden ja pinta-alan yksikönmuunnokset
• Koordinaatisto: x- ja y-akseli, origo, negatiivinen ja positiivinen puoli, kasvusuunta

Merkitysten® matematiikka on toiminnallista matematiikkaa, jolla sananmukaisesti on merkitystä. Merkitysten® ytimessä on ihmisen kohtaaminen ja hänen ajattelunsa merkityksellisyyden ymmärtäminen motivaation ja oppimisen synnyttäjänä.

  • 2023
  • ISBN 978-952-653-780-1
  • Kierresidottu
  • Tilausnumero 635391744

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.