Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Loikkaa kuvikseen!
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 55,00 €
JÄSENELLE 46,80 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-105-2
  • Nidottu, 164 sivua
  • Tilausnumero 155077881

Milla KaitajärviNiina Honkala

Loikkaa kuvikseen!

Opas lasten ja nuorten kuvataidekasvatukseen

Mitä kaikkea saakaan aikaan, kun uskaltaa loikata kuvikseen? Voit herätellä luovuutta, rohkaista, opettaa taitoja, luoda tilaa onnistumiselle ja ilolle. Eikä enää tarvitse tuntea epätoivoa siitä, mistä kivoja, opetussuunnitelman mukaisia ideoita keksisi. Tämän kirjan avulla ohjaat oppilasta kuvataiteelliseen ajatteluun ja työskentelyyn!

Teos antaa työkaluja kuvataiteen tavoitteelliseen opettamiseen, kullekin opetusryhmälle sopivien toimintamuotojen valitsemiseen ja oppilaan näkemyksen kunnioittamiseen. Kirjan 1.—7. luokille suunnatut tehtävät vastaavat opetussuunnitelman teemoja.

Opas sopii kaikille kuvataidetta opettaville ja opettajaksi opiskeleville. Kirja tarjoaa materiaalia myös muille lasten ja nuorten parissa työskenteleville.

KM Milla Kaitajärvi on toiminut kuvataiteeseen ja musiikkiin erikoistuneena luokanopettajana yli 20 vuotta. Hän on opettanut myös kuvataidekoulussa ja ollut tekemässä paikallista kuvataiteen opetussuunnitelmaa.

KM Niina Honkala on kuvataiteeseen ja tekstiilityöhön erikoistunut luokanopettaja. Nykyään hän toimii yhtenäiskoulussa kuvataiteen ja tekstiilityön tuntiopettajana. Hänellä on yli 20 vuoden työkokemus ala- ja yläkoulusta.

Kuvittaja: Paju Kaitajärvi

  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-105-2
  • Nidottu, 164 sivua
  • Tilausnumero 155077881

Arvostelut kirjasta Loikkaa kuvikseen!

Hyviä kuvisideoita eri luokka-asteilla

Eri ikäisille soveltuvia kuvistöitä. Selkeä ja hyvä kirja, jossa kuvisideoiden lisäksi vinkkejä materiaali-ja välinehankintoihin.

- Mimma

Tästä kirjasta on löytynyt monta hyvää kuvisvinkkiä. Lainasin ensin kirjastosta ja totesin hyväksi. Lopulta piti hankkia itselle. Ohjeet on jaettu luokka-asteittain, mutta monet kuvistyöt hiukan sovellettuna sopivat kaikenikäisille. Lämmin suositus!

- Tarja

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.