Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme

Hyvä tarvitsee apua! Voisitko sinäkin auttaa?


Koulutus on avain köyhyyden poistamiseen. Nenäpäivän tuella pyritään tarjoamaan mahdollisimman monelle lapselle pääsy kouluun, sillä luku- ja kirjoitustaito mahdollistaa paremman elämän. Etenkin tyttöjen koulunkäynti on paras tapa pysäyttää köyhyyden periytyminen ja ehkäistä esimerkiksi lapsiavioliittoja sekä teiniraskauksia.

Lahjoitusten turvin rakennetaan myös kouluja ja päiväkoteja. Kyläkoulut ovat tärkeitä erityisesti syrjäseuduilla, joilla pitkät etäisyydet estävät köyhien perheiden lasten pääsyn kouluun. Lisäksi lahjoitusten avulla järjestetään opettajankoulutusta ja kehitetään opintosisältöjä.

Täältä lisää pointteja.

Nenäpäivän lahjoituksilla tuetaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Suomessa asiat ovat monella tapaa hyvin ja meillä, maailman onnellisimmalla kansalla, on mahdollisuus koronapandemiasta huolimatta auttaa muita.

Olemme mukana sisaryrityksemme Kumma-kustannuksen kanssa Nenäpäivässä.


Esimerkkejä lahjoitussummista:
• 5 € koulutarvikkeet lapselle
• 20 € lukutaito lapselle
• 30 € lapsi pääsee kouluun ja sosiaaliturvan piiriin

Täältä löydät nettilippaamme, jolla autat meitä auttamaan lapsia

Nenäpäivää vietetään, jotta yhä useammalla maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään — myös kriisitilanteiden uhatessa. Nenäpäivän avun vie perille yhdeksän suomalaista järjestöä, joiden ammattitaidolla maailmaa muutetaan kestävästi paremmaksi. Seuraavan kerran Nenäpäivää vietetään perjantaina 13. marraskuuta.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.