Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Kukoistava kasvatus
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 43,00 €
JÄSENELLE 38,70 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 3 painos, 2022
  • ISBN 9789527378045
  • Sidottu, 397 sivua
  • Tilausnumero 100072284

Pauliina AvolaViivi Pentikäinen

Kukoistava kasvatus

Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen käsikirja

Tässä uraa-uurtavassa ja kansainvälisestikin ainutlaatuisessa positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen käsikirjassa tiede ja tieto kohtaavat käytännön kasvatus- ja opetusmenetelmät.

Kirja on syvällinen ja perusteellinen hyvinvointiopetuksen käsikirja, joka tuo laajaa ymmärrystä hyvinvoinnin edistämiseen ja opettamiseen. Kirjan vahva tutkimuksellinen perusta nojaa positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja ratkaisukeskeisyyden teorioihin ja käytäntöön. Kirja sisältää innostavia harjoitteita kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Kirja ei ole vain teoreettinen menetelmäopas, vaan syvällinen ja viisas käsikirja, jonka tavoitteena on auttaa jokaista lasta ja nuorta kukoistamaan niin koulussa kuin elämässä.

Positiivinen pedagogiikka ja laaja-alainen hyvinvointiopetus perustuvat positiivisen psykologian tieteellisiin tutkimuksiin, ratkaisukeskeisyyteen ja uusimpiin aivotutkimuksiin. Kirja yhdistelee tärkeimpiä positiivisen psykologian, motivaatiotutkimuksen ja oppimisen teorioita sekä käytännön harjoitteita innostavalla ja merkityksellisellä tavalla. Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen tavoitteena ovat paremmat oppimistulokset sekä hyvinvoivat oppilaat ja opettajat.

Kirjan kirjoittajat ovat kouluttaneet yli 15 vuoden ajan positiivista psykologiaa, ratkaisukeskeistä valmennusta ja positiivista pedagogiikkaa. Lisäksi he ovat kehittäneet positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen koulutusohjelman, joka on yksi maailman laajimmista Positive Education -koulutusohjelmista. Kirjan kirjoittajat ovat itse soveltaneet ja opettaneet positiivista pedagogiikkaa ja hyvinvointiopetusta kaikilla koulutusasteilla päiväkodista yliopistoon.

KATSO VIDEO

  • 3 painos, 2022
  • ISBN 9789527378045
  • Sidottu, 397 sivua
  • Tilausnumero 100072284

Arvostelut kirjasta Kukoistava kasvatus

Mielenkiintoinen kirja

Kirja antoi paljon ajattelemisen aihetta ja avasi näkemään asioita eri näkökulmista käsin. Voimaannuttava ja ilahduttava teos!

- Pirjo

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.