Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Hyvän mielen tehtäväpakki ammattilaisille
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 45,00 €
JÄSENELLE 38,30 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2022
  • ISBN 978-952-451-860-4
  • Nidottu, 159 sivua
  • Tilausnumero 100083325

Maaretta Tukiainen

Hyvän mielen tehtäväpakki ammattilaisille

Hyvinvoinnin näkökulmasta on tärkeää voida tarkastella kriittisesti niitä mielen malleja, jotka ovat juurtuneet syvään mutta jotka eivät välttämättä enää palvele tarkoitusta. Kielteisiksi urautuneet mallit pohjautuvat usein uskomuksiin, joilla ei ole todellista pohjaa. Tämän kirjan esittämät hyvän mielen taidot perustuvat voimavarakeskeiseen, positiiviseen psykologiaan sekä kokonaisvaltaiseen ihmiskuvaan, jonka mukaan jokaisen on mahdollista kasvaa ja kehittyä halki elämänsä. Kun mieli on joustava, on helpompi toimia tarkoituksenmukaisesti erilaisissa muutoksissa. Myös haastavien tilanteiden hallinta helpottuu.

Vastaamme toiveisiin ja julkaisemme Hyvän mielen vuosi- ja Hyvän mielen taidot -kirjoihin pohjautuvan tehtäväpakin, joka on täynnä monistettavia tehtäväpohjia. Tehtäväpohjat on jaettu seitsemään ryhmään: myönteisyyden taidot, tahdonvoimataidot, vuorovaikutustaidot, myötätuntotaidot, luovuustaidot, läsnäolotaidot ja itsensä johtamisen taidot. Tehtävät sopivat muun muassa valmennustyöhön, työyhteisön kehittämiseen, esimiestyöhön, työnohjaukseen, terapiatyön tueksi ja vertaistukiryhmille.

Se sopii myös kaikille nuorten ja aikuisten parissa työskenteleville, jotka haluavat tuoda hyvän mielen taitoja jokaisen ulottuville!

Maaretta Tukiainen on tietokirjailija, muotoilija, puhuja ja muutosvalmentaja, joka pitkän mediauransa jälkeen on kirjoittanut useita kirjoja itsetuntemuksesta, luovuudesta ja hyvän mielen taidoista. Hänen intohimonsa on sytyttää lukijassa inspiraatio kohti merkityksellistä elämää.

Kuvittaja: Markus Frey

  • 2. painos, 2022
  • ISBN 978-952-451-860-4
  • Nidottu, 159 sivua
  • Tilausnumero 100083325

Arvostelut kirjasta Hyvän mielen tehtäväpakki ammattilaisille

Huippu työkalupakki

Tehtäväpakista löytyy monipuolisesti harjoituksia, jotka kaikki ovat visuaalisesti kauniita. Itse olen käyttänyt tehtäviä nuorten ja aikuisten kanssa, mutta sanoisin, että monet tehtävät voi tehdä tai soveltaa sopivaksi lapsille, esim. että. piirretään kirjoittamiseen sijaan.

- Maija

Loistava materiaalipaketti

Todella monipuolinen ja selkeä materiaalipaketti, hyvin jaoteltu kategorioihin.

- Sinna

Löytyy tehtäviä monenlaisiin tilanteisiin. Suosittelen

- Tarja

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.