Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme
Näkymätön Milanna
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 27,00 €
JÄSENELLE 23,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 16.3.2021

Helena Immonen

Näkymätön Milanna

Milanna on aivan tavallinen tyttö, joka käy koulua, kertoo pikkuveljelleen hauskoja tarinoita ja tykkää vadelmista. On kuitenkin pienen pieni juttu, joka tekee Milannasta hieman epätavallisen: hän on näkymätön.

Näkymättömyydestä huolimatta elämä ei ole niin jännittävää kuin voisi luulla. Mutta kaikki muuttuu, kun vastaan tulee Timi, joka jostain kumman syystä näkee Milannan. Milanna saa tietää, että on olemassa ihan oikea Näkymättömien kaupunki, jossa kaikki ovat näkymättömiä kuten hän! Kun Milanna pääsee vierailemaan tähän mystiseen paikkaan, alkaa seikkailu, joka mullistaa yhden jos toisenkin elämän.

Näkymätön Milanna on kiehtova kertomus päättäväisestä tytöstä, joka ajautuu keskelle ennalta arvaamatonta seikkailua. Vauhdikkaan tarinan ohella kirja herättää pohtimaan oman paikan löytämistä ja sitä, onko ulkokuori vai jokaisen sisin lopulta tärkeintä. Kirjan hurmaavan mustavalkokuvituksen on tehnyt Nora Surojegin.

Helena Immonen on toimittaja ja viestinnän ammattilainen, joka on aina rakastanut hyviä tarinoita. Näkymätön Milanna on hänen ensimmäinen lastenromaaninsa.

"Ihastuttava tarina erilaisuudesta, ulkonäköpaineista, oman paikan etsimisestä, toisen kohtaamisesta ja arvostamisesta."
— Keskisuomalainen,
Kirja-arvio: Helena Immosen Näkymätön Milanna on lempeä lastenkirja erilaisuudesta

Suositusikä 7+

Kuvittaja: Nora Surojegin

Ilmestyy 16.3.2021

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.