Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Idis 0-2 - Opettajan oma työkirja + Esi- ja alkuopetuksen käsikirja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 74,00 €
JÄSENELLE 67,00 €
Ostoskorissa 0 kpl

Idis 0-2 - Opettajan oma työkirja + Esi- ja alkuopetuksen käsikirja

Idis 0—2 on konkreettinen työväline opetuksen suunnittelun lähtökohdaksi esiopetuksen sekä ensimmäisen ja toisen luokan opettajille.

Idis-työkirjat tuovat opetuksen arkeen selkeyttä, tukea ja ideoita. Kirjoissa laaja-alaisen osaamisen tavoitteet sekä oppiaineiden tavoitteet ja sisällöt jäsentyvät neljäksi ilmiöksi, jotka muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden lukuvuoden vuosikelloon. Ilmiökokonaisuuksissa on havaittavissa ja vertailtavissa oppiaineiden väliset yhteydet vuosiluokkien sisällä ja niiden välillä. Lisäksi kirjoissa on käytännölliset oppiaineiden tarkistuslistat, joihin tavoitteet, sisällöt ja hyvän osaamisen kriteerit on kiteytetty. Mukana on myös viikkosuunnitelmapohjia ja mahdollisuus työn dokumentointiin.


Esi- ja alkuopetuksen käsikirjassa paneudutaan esi- ja alkuopetusikäisen lapsen oppimisen ja opettamisen erityisluonteeseen sekä pedagogiikan lähtökohtiin. Käytännönläheisissä artikkeleissa tarkastellaan esimerkiksi leikin merkitystä, toimijuutta ja kolmiportaista tukea sekä pureudutaan muun muassa lukemaan ja kirjoittamaan oppimiseen, tiedekasvatukseen sekä musiikkiin, draamaan ja kirjallisuuteen. Teoksesta saa runsaasti vinkkejä ja tehtävämalleja esi- ja alkuopetukseen.

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.