Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Joogakamut
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 32,90 €
Hinta voimassa 17.12.2023 asti Normaalihinta 39,00 € Normaali jäsenhinta 35,00 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • ISBN 978-952-94-5344-3
  • kortit
  • Tilausnumero 177182770

Anne SlåenSaara Obele

Joogakamut

Lasten jooga- ja mindfulness-kortit

Harjoittele tietoisuustaitoja Joogakamujen kanssa!

Joogakamut — Lasten jooga- ja mindfulness-kortit sisältävät 50 kuvitettua ja sanoitettua harjoitusta lapsille kehomielen hyvinvoinnin tueksi. Joogakamujen harjoitukset voivat tukea rauhoittumista, rentoutumista ja palautumista sekä vahvistaa keskittymiskykyä, tunnetaitoja ja itsetuntemusta. Harjoitukset voivat auttaa säätelemään kuormitusta, lievittämään rauhattomuutta ja vahvistamaan kehotietoisuutta. Joogakamujen kanssa voi löytää suoritusvapaan, hyvinvointia ja oppimista tukevan liikkumisen ilon!

Harjoitukset on jaettu viiteen kategoriaan: liike, hengitys, läsnäolo, lempeys ja rentoutus. Mukana on myös yhteisöllisyyttä tukevia ryhmäharjoituksia sekä tuntisuunnitelmakortteja. Kortit soveltuvat varhaiskasvatusikäisten sekä ala- ja yläkoulun oppijoiden ja heidän kasvattajiensa käyttöön.

Joogakamujen harjoitukset on kirjoittanut lasten ja nuorten joogan opettajakouluttaja Anne Slåen. Anne on Suomen ensimmäisen Yoga Alliancelle rekisteröidyn lasten joogakoulu Perhejoogan perustaja, luokanopettajaopiskelija (kasvatuspsykologia), traumainformoituun joogaan perehtynyt joogaopettaja ja Mindfulness-ohjaaja CFM. Aikaisemmalta akateemiselta koulutukseltaan Anne on oikeustieteen maisteri.

Kortit on kuvittanut kuvittaja Saara Obele. Kortit ovat kokonaan kotimaista tuotantoa.

Korttien mitat
120 x 170mm

Harjoitusten tekemiseen ette tarvitse mitään erityisiä välineitä. Voitte halutessanne käyttää jumppa- tai joogamattoja tai tehdä harjoitukset vaikkapa tuolilla.
Kortit sisältävät yhteensä 50 erilaista harjoitusta, jotka ovat keskenään yhdisteltävissä.
Mukana on viisi yhteisöllisyyttä ja tunne- ja vuorovaikutustaitoja tukevaa ryhmäharjoitusta.
Korttipakassa on myös viisi valmista jooga- ja tietoisuustaitohetken tuntisuunnitelmaa, joita voit käyttää sellaisenaan.
Jokaisella harjoituksella on selkeä kuva sekä teksti, jonka voi lukea joko aikuinen tai lapsi itse.
Kortit sisältävät myös käyttöohjeet sekä Joogakamujen vinkit aikuiselle ja lapselle. Joogakamujen vinkit voitte kerrata vaikka jokaisen joogahetken alussa ja luoda näin tutut ja turvalliset raamit yhteiselle hetkelle.
Kortit ovat kooltaan kätevät 12 x 17 cm ja ne on pakattu käytännölliseen koteloon. Sekä korteissa että kotelossa on laminointikalvo, joten kortit voi pyyhkäistä puhtaaksi käytön jälkeen.
Kortit on painettu suomalaisessa perheyrityksessä ja niiden painattamisesta ja kuljetuksesta aiheutuneet päästöt on kompensoitu.

  • 2021
  • ISBN 978-952-94-5344-3
  • kortit
  • Tilausnumero 177182770

Arvostelut kirjasta Joogakamut

Huippuhyvät joogakortit! Kuvitus on havainnollistava ja kortin kääntöpuolen ohjeet selkeät.

- Laura

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.