Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme
Positiivisen kasvatuksen seinäkalenteri 2022
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 22,50 €
JÄSENTARJOUS 18,50 €
Hinta voimassa 30.1.2022 asti Normaalihinta 25,00 € Normaali jäsenhinta 23,00 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • Kierresidottu
  • Tilausnumero 137382824

Tiia TrogenAnna Kuparinen

Positiivisen kasvatuksen seinäkalenteri 2022

Suositulle seinäkalenterille jatkoa! Positiivisen kasvatuksen toiminnallinen seinäkalenteri 2022 tarjoaa jokaiselle kuukaudelle mietittävää ja tehtävää. Vuoden aikana käydään läpi 12 positiivista kasvatusta tukevaa teemaa ja saadaan neuvoja niiden toteuttamiseen omassa kasvatuksessa. Iloa joka päivään! Suomessa suunniteltu ja painettu.

Seinäkalenterista saa tukea ja muistutusta positiivisen kasvatuksen toteuttamiseen vuoden jokaisena päivänä. Jokaisella kuukaudella on oma teemansa, josta kerrotaan lyhyesti kuukaudenkuvan info osiossa. Saat siis käytännöllisyyttä ja tietoa samassa paketissa. Toiminnallinen seinäkalenteri on jokaisen kasvattajan paras apuväline vuoteen 2022. Sen avulla positiivisen kasvatuksen tavat siirtyvät arkeen sopivassa tahdissa ja helposti.

Aloittaessani positiivisen kasvatuksen toteuttamisen lapsiryhmissä ja kotona tarvitsin visuaalisia muistutuksia uusista tavoista. Minulla oli post it lappuja, joissa luki "huomaa hyvä", kännykän taustakuvassa luonteenvahvuuksia ja työpöydällä tunnesanoja. Halusin tehdä tuotteita, jotka auttavat helposti arjessa lisäämään positiivisen kasvatuksen taitoja. Ensimmäisenä mieleeni tuli seinäkalenteri. Seinällä se on koko ajan näkyvillä ja muistuttamassa positiivisen kasvatuksen tärkeydestä.

Vuonna 2022 aiheina: Tavoitteiden tammikuu, huomion helmikuu, minäkuvan maaliskuu, hassuttelun huhtikuu, tyytyväisyyden toukokuu, kiitollisuuden kesäkuu, hyväksynnän heinäkuu, ehdottoman rakkauden elokuu, syiden syyskuu, läsnäolon lokakuu, myötätunnon marraskuu ja jatkuvan kasvun joulukuu

Teemaan liittyvät laadukkaat kuvat ja aiheeseen johdatteleva infoteksti

Esimerkiksi ehdottoman rakkauden elokuu johdattelee aiheeseen näin.

"Ehdottomassa rakkaudessa ei sananmukaisesti ole ehtoja. Rakastamme omasta halustamme, emmekä odota vastarakkautta. Haluamme toisen parasta ja se on kaikkein tärkein asia. Ehdottomassa rakkaudessa hyväksymme toisen sellaisena kuin hän on, emme yritä muuttaa häntä. Hyväksymme hänet virheineen ja vikoineen. Rakastavassa kasvatuksessa opetamme, ohjaamme ja autamme lasta kasvamaan täyteen potentiaaliinsa."

Kalenterista löytyvät viikkojen ja päivien numerot, liputuspäivät, yleisimmät pyhäpäivät sekä suomalaiset nimipäivät. (Nimipäivät © Helsingin yliopisto)

Kalenterikoko A4, avattuna A3. Painettu kestävälle ja paksulle paperille. Metallikierresidonta.

  • 2021
  • Kierresidottu
  • Tilausnumero 137382824

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.