Keskittymiskykyä luokkaan ja Tilaa ajatella

  • Keskittymiskykyä luokkaan ja Tilaa ajatella
  • Keskittymiskykyä luokkaan ja Tilaa ajatella
PS-kustannus
Kirjapaketti
Tilausnumero 776261665

Tuotepaketti sisältää:
• Tilaa ajatella
• Keskittymiskykyä luokkaan

kpl

Normaali jäsenhinta 67,00 €

Keskittymiskykyä luokkaan -opaskirjan tavoitteena on rohkaista opettajia sisällyttämään tietoisuustaitojen harjoittaminen ja tunneälyn kehittäminen työhönsä lasten ja nuorten parissa.

"Kirjasta saa erittäin hyvän yleiskuvan siitä, mistä tietoisuustaidoissa on kyse. Lisäksi siinä kuvataan, millaisia taitoja ja kykyjä tietoisuustaitojen harjoittaminen ihmisessä kehittää, sekä tarjotaan konkreettisia työkaluja jokaiselle lasten ja nuorten parissa toimivalle aikuiselle. Kirjan lukeminen yhdistettynä siihen, että opettaja harjoittaa omia tietoisuustaitojaan, saattaa muuttaa paitsi opettajan työn myös koko muun elämän entistä antoisammaksi ja merkityksellisemmäksi."
Salla-Maarit Volanen
Terve Oppiva Mieli -tutkimuksen johtaja

***

Tietoisuustaidoissa on kyse ennen kaikkea mielen treenaamisesta. Tilaa ajatella -kirjassa kerrotaan, miten menetelmää voi soveltaa työelämään, ja esitellään käytännöllisiä ja helppoja vinkkejä, joiden avulla voi tehostaa jokapäiväistä työntekoa ja parantaa muun muassa keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä. Kirja sisältää käytännön ohjeet mindfulnessin tavoitteelliseen harjoittamiseen ja oman 10 minuutin päivittäisen harjoitusohjelman kokoamiseen.