Kuvallisen ilmaisun taito 1 ja 2 -paketti

  • Kuvallisen ilmaisun taito 1 ja 2 -paketti
  • Kuvallisen ilmaisun taito 1 ja 2 -paketti
Nidottu
Kirjapaketti
Tilausnumero 776249292

Tuotepaketti sisältää:
• Kuvallisen ilmaisun taito
• Kuvallisen ilmaisun taito 2

kpl

Normaalihinta 72,00 € Normaali jäsenhinta 61,00 €

Paketti sisältää tuotteet:


Tuija Karjalainen - Eija Leskinen
Kuvallisen ilmaisun taito
Kuvataiteen vinkkiopas perusopetukseen


Teos antaa opettajille ideoita kuvataiteen aiheiksi usealle vuodelle. Samalla kirja toimii käsikirjana oppituntien suunnittelussa. Jokainen aihe löytyy omalta sivulta, ja kullekin sivulle on merkitty tavoitteet, välineet, havaintomateriaalit ja motivointivinkit sekä toteutus. Myös kuvituskuvat toimivat virikkeinä ja ideoiden antajina. Aiheiden loppuun kootut kehystysvinkit ja kuvataiteen sanasto täydentävät kirjan antia.

Kirjan aiheet soveltuvat parhaiten 3.-6. luokille, mutta monia aiheita on mahdollista toteuttaa myös alkuopetuksessa ja jopa yläkoulussa. Tämä nelivärinen teos auttaa tekemään kuvataiteen tunneista antoisia!


Tuija Karjalainen - Eija Leskinen
Kuvallisen ilmaisun taito 2
Iloa ja ideoita kuvataiteen tekemiseen


Mikä tekee kuvataiteen tekemisestä antoisan? Pitkäjänteinen työskentely, mielikuvien kehittyminen, elämykset vai kenties luova ja rohkea rajojen rikkominen?

Tämä teos sisältää yli 60 monipuolista aihetta, joissa on huomioitu myös uudet tekniikat ja ajankohtaiset teemat, kuten kierrätys ja luonnonmateriaalit. Kirjan ideoiden avulla tutustutaan eri vuoden aikoihin, eläimiin, kasveihin ja esineisiin ja tehdään ihmisiä metallilangasta, tuunataan sukkia ja taiteillaan egyptiläisiä koruja.

Kustakin aiheesta on mainittu tavoitteet, välineet, havaintomateriaalit ja motivointivinkit sekä toteutusohjeet. Lisäksi kirja sisältää muuntelu- ja kirjavinkkejä, tietoruutuja ja kaavoja.

Teos on jatkoa suositulle kirjalle Kuvallisen ilmaisun taito — kuvataiteen vinkkiopas perusopetukseen ja sopii niin lasten, nuorten kuin aikuisten parissa työskenteleville sekä kuvataiteen harrastajille.