Lotta Uusitalo-MalmivaaraKaisa Vuorinen

Huomaa hyvä! -kirja, -toimintakortit ja Vahvuusvariksen bongausopas

  • Huomaa hyvä! -kirja, -toimintakortit ja Vahvuusvariksen bongausopas
  • Huomaa hyvä! -kirja, -toimintakortit ja Vahvuusvariksen bongausopas
PS-kustannus
2018
Nidottu
Kortit ja kirjapaketti
232 + 178 s. + 30 korttia
Tilausnumero 677262475

Tuotepaketti sisältää:
• Huomaa hyvä! -toimintakortit
• Huomaa hyvä! Vahvuusvariksen bongausopas
• Huomaa hyvä! -juliste
• Huomaa hyvä!

kpl

Normaalihinta 114,00 € Normaali jäsenhinta 97,00 €

Huomaa hyvä! -kirja

Meistä kukaan ei synny sen paremmin rehellisyyden kuin itsehillinnänkään mestarina, vaan näitä taitoja on tietoisesti kasvatettava.

Tämä kirja antaa välineet vahvuusopetuksen toteuttamiseen. Kirjassa esitellään tärkeimmät luonteenvahvuudet ja kerrotaan, missä niiden käyttöä voi havaita ja miten niitä voi harjoitusten avulla vahvistaa.Huomaa hyvä! -toimintakortit

Vahvuusvaris johdattaa lapset ja nuoret löytämään omat luonteenvahvuutensa! Toimintakorteissa esitellään tiivistetysti, mitä 26 luonteenvahvuutta ovat, miten ne voi havaita ja kuinka niitä voi vahvistaa itsessään.Huomaa hyvä! Vahvuusvariksen bongausopas


Nappaa tästä vahvuusvariksen vinkit vahvuuksien bongailuun! Kirjassa kerrotaan ytimekkäästi vahvuuspedagogiikan perusteet ja esitellään runsaasti luonteenvahvuuksien harjoittelun toimintaideoita. Harjoitukset sopivat erityisesti varhaiskasvatus- ja alakouluikäisille.

Yksi toimivimmista keinoista kasvattaa hyvinvointia on osoittaa lapsille heidän vahvuutensa ja opettaa, miten niitä voidaan hyödyntää. Tulemme vahvoiksi siinä, mitä teemme paljon!


Tutustu kaikkiin Huomaa hyvä! -tuotteisiin täällä.