Satu Uusiautti

Tunnista vahvuutesi ja menesty

  • Tunnista vahvuutesi ja menesty
  • Tunnista vahvuutesi ja menesty
Kirjapaja
2019
ISBN 9789523540262
148 sivua
Sidottu
Tilausnumero 814668515

kpl

Normaalihinta 32,00 € Normaali jäsenhinta 29,00 €

Todellisen menestyjän tunnistaa hymystä, aidosta iloisuudesta, tyytyväisyydestä itseen ja elämään sekä muiden kunnioittamisesta. Jokainen voi menestyä tunnistamalla vahvuutensa ja kehittämällä niitä. Joku löytää vahvuutensa työstä, toinen harrastuksesta ja kolmas vaikkapa vapaaehtoistyöstä. Tyytyväinen ja innostunut ihminen levittää hyvää myös ympärilleen, mikä voi auttaa myös muita tunnistamaan vahvuuksiaan.

Menestyksen avaimet löytyvät omasta ajattelusta, uskalluksesta ja rohkeudesta katsoa peiliin. Teos auttaa tunnistamaan omia menestystekijöitä ja pohtimaan menestyksen edistäjiä itseä ja muita arvostaen. Kuinka edistää menestystä tavalla, joka vahvistaa myös tyytyväisyyttä ja hyvinvointia?

Satu Uusiautti on Lapin yliopiston kasvatustieteen, erityisesti kasvatuspsykologian professori. Hän on tutkinut muun muassa työssä menestymisen ilmiötä ja julkaissut teemasta lukuisia kansainvälisiä tiedeartikkeleita ja -kirjoja. Kirjoittanut yhdessä Kaarina Määtän kanssa teoksen Rakkaus. Tunteita, taitoja, tekoja (2014).