Lasten omat voimakortit + Minun unelmakarttakirjani

  • Lasten omat voimakortit + Minun unelmakarttakirjani
  • Lasten omat voimakortit + Minun unelmakarttakirjani
Hidasta elämääOtava
Nidottu
Kirja ja kortit
Tilausnumero 635368353

Tuotepaketti sisältää:
• Lasten omat voimakortit
• Minun unelmakarttakirjani

kpl

Normaali jäsenhinta 53,00 €

Pakettiin kuuluu Lasten omat voimakortit ja Minun unelmakirjani.


Lasten omat voimakortit -korttipakka sisältää 45 kehon ja sisäisen voiman korttia. Korteissa on 7 eri väriteemaa, jotka ovat:

1. Oranssi = Itsetunto
2. Vihreä = Itsemyötätunto
3. Sininen = Lepo
4. Punainen = Vahva keho
5. Lila = Tunteet
6. Keltainen = Hassuttelu
7. Pinkki = Unelmat

Korttien avulla lapsi voi löytää sisäisiä vahvuuksia ja yhdistää niitä liikkeisiin — lapsi saa supervoimat käyttöönsä ja oppii jo pienenä, millaisia vahvuuksia hänestä löytyy!

Lasten omat voimakortit -kortteja voidaan käyttää ryhmässä, kuten päiväkodissa, koulussa, kerhossa tai muissa lasten ryhmissä. Kotona lapsi voi käyttää kortteja yksin tai aikuisen kanssa — harjoitukset ovat myös aikuiselle hauskoja!

Korttien mitat 12.8 x 8.7 x 1.8 cm
Katso mallikortti.Minun unelmakarttakirjani


Sanna Wikströmin uutuuskirja on 6-12 -vuotiaiden lasten oma voimakirja!

Minun unelmakarttakirjani, lasten oma unelmakarttakirja, vie lapsen hänen omien erityisyyksien äärelle. Kirjassa on pieniä tarinoita ja hauskoja harjoituksia lapselle. Alle kouluikäinen voi lukea ja tehdä harjoituksia yhdessä aikuisen kanssa. Kouluikäinen saattaa tykätä pohtia asioita itsekseen tai kaverin kanssa.

Kirjan Unski-hahmo johdattaa lapsen vahvistamaan itsetuntoa ja uskoa itseen. Omasta ainutlaatuisuudesta kumpuaa elämänpolku, jossa unelmien löytäminen ja toteuttaminen on mahdollista. Kirja on suunnattu noin 6-12-vuotiaille.

Kirjan teemoja: lapsen itsetunto ja itsetunnon vahvistaminen, tunteet ja tunnetaidot, luovuus, läsnäolo ja tietoisuustaidot, unelmat.

Katso video.