Täydellinen Taavi
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 25,00 €
JÄSENELLE 21,30 €
Ostoskorissa 0 kpl

Tom Percival

Täydellinen Taavi

Taavi on aina ollut ihan tavallinen. Kunnes eräänä päivänä hänelle kasvaa siivet!

Aluksi siivillä lentäminen on järisyttävän hauskaa. Mutta pian Taavi alkaa miettiä, mitä muut mahtavat ajatella erikoisista siivistä. Taavi päättää piilottaa ne ison takin alle ja yrittää unohtaa koko asian. Piilottelu tekee kuitenkin kaikesta ikävää ja hankalaa. Miten Taavi uskaltaisi näyttää muille totuuden ja olla rohkeasti oma itsensä — täydellinen Taavi?

Täydellinen Taavi on ylistetty ja innostava kirja erilaisuudesta sekä itsensä arvostamisesta. Kuvituksessa taidokkaasti käytetyt värit korostavat lempeää ja koskettavaa tarinaa.

Tom Percival on kirjailija, taiteilija, videotuottaja ja muusikko, joka sekä kirjoittaa että kuvittaa lastenkirjansa. Hän on julkaissut useita palkittuja teoksia.

Tänäkin iltana meillä kotona luetaan joku tämän kirjasarjan kirja iltasaduksi. Pienet, suuret tunteet - sarjaa ei voi kuin suositella! Sopisi hyvin musta myös esi- ja alkuopetukseen. Tunteita purettu auki yksinkertaisesti ja selkeästi niin että lapsen (ja aikuisen) on helppo samaistua ja saada tunteesta kiinni. Kuvitukset hienoja ja monikulttuurisuus otettu huomioon!
@sonjaopena Instagramissa

Suositusikä 3+

”Iloinen, omalaatuinen ylistys yksilöllisyydelle.”
— Guardian

”Sydäntä lämmittävä tarina pelkojen kohtaamisesta ja hyväksymisestä.”
— Kirkus Reviews

Alkuperäisteos: Perfectly Norman
Suomentaja: Raija Rintamäki

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!