Hyvä tyyppi
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 23,00 €
JÄSENELLE 20,70 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2021
  • ISBN 9789523541429
  • Sidottu, 80 sivua
  • Tilausnumero 100072682

Mira Mallius (kuv.)Merja Kalm

Hyvä tyyppi

Supervoimien käsikirja

Mistä on hyvät tyypit tehty? Rohkeudesta, rehellisyydestä, ystävällisyydestä ja oikeudenmukaisuudesta. Ahkeruudesta ja avuliaisuudesta, hyväntahtoisuudesta ja joustavuudesta. Iloisuudesta, itsevarmuudesta ja luotettavuudesta. Huomaavaisuudesta, anteliaisuudesta, kohteliaisuudesta, anteeksiantavaisuudesta, myötätunnosta ja kunnioituksesta. Sinnikkyydestä ja uskollisuudesta, lempeydestä ja luovuudesta. Rakkaudesta ja kiitollisuudesta. Niistä on hyvät tyypit tehty.

Jokaisessa meissä kuplii supervoimia, jotka auttavat meitä selviytymään vaikeistakin tilanteista, ponnistelemaan kohti tavoitteita ja unelmia sekä olemaan toisille tukena, turvana ja tsempparina silloin, kun he tarvitsevat.

Valloittava ja ajankohtainen teos edustaa positiivista pedagogiikkaa ja tarjoaa lukijoille työkaluja hyveiden tunnistamiseen itsessä ja muissa. Ihastuttavat eläinhahmot, napakka tieto-osio, hauskat tehtävät sekä 10 liikuttavaa ja hymyilyttävää tarinaa hyveistä toimivat niin lapsen oman pohdinnan lähtökohtana kuin ryhmätyöskentelyssä. Hyveet ovat arkipäivän supervoimia, joita voi treenata, aivan kuten lihaksia. Viisas näkee pintaa syvemmälle ja löytää hyvää silloinkin, kun se on piilossa. Jokaisessa meissä piilee hyvä tyyppi!

Merja Kalm on Turussa asuva luokanopettaja, kouluttaja sekä oppi- ja tietokirjailija, joka haaveilee muuttavansa maailmaa paremmaksi kirjoittamalla. Hyvä tyyppi on Kalmin ensimmäinen lasten tietokirja.

Mira Mallius on helsinkiläinen kuvittaja ja muotoilija, joka tunnetaan parhaiten suomalaisista eläinhahmoistaan korteissa ja kalentereissa sekä muissa paperituotteissa. Malliuksen kädenjälki näkyy myös monien kirjojen kuvituksissa.

  • 2. painos, 2021
  • ISBN 9789523541429
  • Sidottu, 80 sivua
  • Tilausnumero 100072682

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!