Paula NoronenTerese Bast (kuv.)

Supermarsun kirja ystävyydestä

Uutuus
  • Supermarsun kirja ystävyydestä
  • Supermarsun kirja ystävyydestä
Tammi
1. painos, 2019
ISBN 9789520407612
81 sivua
Sidottu
Tilausnumero 635370338

kpl

Paras tapa saada hyviä ystäviä on olla kiva muille — mutta millainen on hyvä ystävä? Ja miten se onnistuu, jos jännittää? Supermarsun neuvot hyvään ystävyyteen täyttä totta, vaikka kirjaa lukiessa naurattaakin.

Asiantuntevien tietoiskujen, pienen ystävyyssanakirjan, hullunhauskojen testien ja hykerryttävien dialogien myötä lukija sisäistää ystävyyden syvimmän olemuksen. Kirjassa on myös valmiiksi täytettyjä kaverisivuja, joiden vastaukset paljastavat uskomattomia asioita Supermarsu-kirjojen hahmoista.

Mikä on kiusoittelun ja kiusaamisen ero? Miten toimit, kun huomaat että jotakuta kiusataan? Entä miten ollaan ystäviä netissä? Kateus on kavala tunne, mutta jokainen meistä on joskus kateellinen.

Persoonallisuustyyppien luokittelusta Keittäjä-Donnan tapaan on paljon hyötyä, kun haluat ymmärtää ystäviäsi. Esimerkkinä pari kaikille tuttua tyyppiä: Spagettipersoona on löysä ja sulautuva. Yleensä kaikki tykkäävät spagetista. Tyypillinen spagettipersoona: Lasse Kaaltio. Lihapullapersoona on tyyppinä sitkeä ja kasaa itsensä nopeasti. Viihtyy porukassa ja on myös aika pidetty. Tyypillinen lihapullapersoona: Kirsikka Kurjenmaa.

Sopii yli 7-vuotiaille.