Minna Lappalainen

Hei, me laulupiirretään! -kirja ja -CD

Laulupiirtämisen menetelmä monialaisen oppimisen ja vuorovaikutuksen tukena

  • Hei, me laulupiirretään! -kirja ja -CD
  • Hei, me laulupiirretään! -kirja ja -CD
Laulau Oy
1 painos, 2017
ISBN 9789526871301
168 sivua
Sidottu
Tilausnumero 100057241

kpl

Laulupiirtäminen on moniaistinen ja osallistava menetelmä, joka tarjoaa oppimisen tukea ja onnistumisen kokemuksia eri-ikäisille ja -taitotasoisille lapsille. HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! -materiaalikokonaisuus on monipuolinen ja inspiroiva tutkimusretki laulupiirtämisen elämykselliseen maailmaan. Materiaali sisältää lähes 40 menetelmälaulua nuotteineen ja toimintavinkkeineen sekä cd:llä ihanan kokonaisuuden tarttuvia piirtämislauluja. Kirjassa puheenvuoron saavat myös menetelmää käyttävät eri alojen ammattilaiset.

Materiaaliin kuuluvan CD:n innostavat piirtämislaulut antavat toiminnallista tukea laulupiirtämiseen sekä inspiroivat ja johdattelevat erilaisiin musiikillisiin maisemiin - lumihiutaleiden leijailusta sadepisaroiden ropinaan, letkeästi löntystelevistä elefanteista kaahaileviin formuloihin.

HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! on innostava ja tarpeellinen työkalu jokaiselle lasten parissa työskentelevälle ammattilaiselle sekä lasten vanhemmille. Mikä parasta, menetelmän käyttö ei vaadi meriittejä musiikista eikä kymppiä kuviksesta. Laulupiirtämisessä kun on kyse paljon muustakin kuin laulusta ja piirtämisestä!

HUOM! Materiaali myös ruotsinkielisenä:

HEJ, NU SKA VI SJUNGORITA! — Mångsidig inlärning och växelverkan genom Sjungorita! -metoden