Lähdetään musiikkimatkalle + CD

Opas soiville poluille ja rytmikkäille reiteille

  • Lähdetään musiikkimatkalle + CD
  • Lähdetään musiikkimatkalle + CD
Suomen Musiikkimatka Oy
2015
ISBN 978-952-68435-0-6
60 sivua
Kierresidottu
Kirja ja CD
Tilausnumero 100050002

kpl

Lähdetään Musiikkimatkalle -levy ja -kirja johdattavat soiville poluille ja rytmikkäille reiteille. Laulut kuljettavat uusiin musiikillisiin maisemiin ja tunnelmiin.

Kirjan myötä pääset luomaan monipuolisia, rytmikkään värikkäitä lapsia osallistavia musiikkihetkiä. Kirja leikittää, laulattaa, liikuttaa, naurattaa. Avaa levyn kappaleet selvin vinkein laulun, leikin, soiton, rytmiikan, loruilun ja tanssin maailmoihin.

Musiikki on laulamisen lisäksi riemastuttavan paljon muutakin. Musiikki on leikkiä, musiikki on tanssia, luovaa rytmiä ja liikettä. Musiikki on satua ja loruilua. Musiikki on lempeää vuorovaikusta aikuisen ja lapsen välillä.

Kirjassa ja levyllä on 14 uutta lastenlaulua, mukavia rummutusharjoituksia, toimivia musiikkiliikunta ideoita sekä iloisia lauluja ja soittoja.

Kirja ja levy noudattelevat vuoden kiertoa ja niinpä voit vaivattomasti suunnitella koko kauden musiikillisen toiminnan sisällön.
Astellaanpa läpi syksyisen metsän, seikkaillaan pimeässä Kolmen Kummituksen kanssa, kuunnellaan aaltojen ääniä aurinkoisella Rannalla.
Levyllä on uusi alku- ja loppulaulu ja Eskarirockissa laitetaan reput rokkaamaan.

"Luokkalat ovat pakanneet matkalle mahtavat eväät. Levyssä ja kirjassa riittää laulettavaa, tanssittavaa, maalattavaa ja leikittävää pitkäksi aikaa. —— Lähdetään musiikkimatkalle on tarkoin suunniteltu, monipuolinen ja toiminnallinen kiertoajelu, jolle kannattaa lähteä mukaan. Se sisältää 14 hyvin tehtyä, uutta lastenlaulua ja yli 50 musiikillista toimintaideaa."
Lastentarha 5/2015