Eeva HujalaLeena TurjaJanniina EloPiia Roos

Varhaiskasvatuksen käsikirjan työkirja

  • Varhaiskasvatuksen käsikirjan työkirja
  • Varhaiskasvatuksen käsikirjan työkirja
PS-kustannus
1. painos, 2014
ISBN 978-952-451-620-4
151 sivua
Nidottu
Tilausnumero 100042777

kpl

Varhaiskasvatuksen käsikirjan tueksi suunniteltu työkirja sisältää tehtäviä, jotka syventävät ja konkretisoivat käsikirjan artikkelien teemoja. Tehtävissä ohjataan havainnoimaan kasvatustyön arkea sekä pohditaan haasteellisia työn kohtia ja ideoidaan uusia toimintatapoja. Tehtävien avulla voi myös kehittää lapsiryhmissä toteutettavaa toimintaa pitkäkestoisesti.

Tehtävät soveltuvat sekä tiimeissä tapahtuvan ammatillisen kehittymisen ja yhdessä opiskelun tueksi että myös yksilölliseen ammatilliseen pohdintaan. Lisäksi työkirjan tehtäviä voi käyttää alan koulutuksissa.

Tekijätiimin jäsen, professori Eeva Hujala: Työkalu varhaiskasvatuksen kehittämiseen

"Varhaiskasvatuksen henkilöstö kaipaa nykyistä vankempaa pedagogista johtajuutta varhaiskasvatustyön tueksi. Myös johtajat haluavat panostaa nykyistä enemmän pedagogiseen johtajuuteen. Yhtenä esteenä on pedagogisen johtamisen työkalujen puuttuminen.

Tästä syystä kokosimme avuksesi työkirjan, joka innostaa pohtimaan ja reflektoimaan omia kasvatuskäytäntöjä ja löytämään niihin uusia näkökulmia. Työkirja kulkee käsi kädessä kirjoittamamme Varhaiskasvatuksen käsikirjan kanssa. Yhdessä ne tarjoavat johtajille ja henkilöstölle yhteisen välineen syventää varhaiskasvatustietoutta ja soveltaa uutta varhaiskasvatuksen tutkimustietoa käytännön kasvatuksen arkeen."

Tilaa käsikirja sekä työkirja ja hyödynnä edullinen pakettihinta!


Katso tästä pakettitarjous.