Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.Opettajan Tietopalvelun jäsenyys näkyy innossa ja työssä jaksamisessa

Täällä on se porukka, joka on kiinnostunut itsensä kehittämisestä.
Kommentti Facebook-sivuillamme

Opettajan Tietopalvelu on tuhansien jäsenten ammatillinen kirjakerho sekä verkkokirjakauppa. Kuljemme mukanasi kehittäen ja vahvistaen sinua työssäsi.

Opettajan Tietopalvelun jäsenet ovat:

* kehittymisen haluisia
* ajankohtaisen tiedon äärellä
* käytännönläheisiä
* idearikkaita
* omasta hyvinvoinnista kiinnostuneita

Jos näistä yksikin kuvasi myös sinua tai pyrkimyksiäsi, suosittelemme hyppäämään matkaan mukaan!

Liity täällä. | Kirjakerhon säännöt

Opettajan Tietopalvelusta sanottua:


Jäsenenä olen osa innokasta opeporukkaa, joka kukoistaa oppilaidensa kanssa! Saan oppia uutta ja ammentaa siitä iloa ja voimia työhön!
Kristiina Leppänen, luokanopettaja
Innostaja-lehdessä

On erittäin tärkeää, että on tällainen foorumi, josta saa helposti valikoitua ammattikirjallisuutta! Lukeminen kaikkineen on elinehto jaksamiselle.
Tarja Mäkinen, erityisluokanopettaja
Innostaja-lehdessä

Miksi sinunkin kannattaisi liittyä osaksi innostavaa joukkoamme?

1. Kirjamme ja materiaalimme ovat suunniteltu vastaamaan ammatillisen kehittymisen haasteita mielenkiintoisella ja inspiroivalla tavalla. Tämä on sinulle mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoa ja saada suoraan vinkkejä käytännön työhön.

2. Meille on tärkeää, että pidät huolta myös itsestäsi opetustyön ja hektisen arjen keskellä. Valikoimassamme onkin myös tuotteita, joiden avulla jaksat paremmin.

3. Opetustyön parissa työskentelevät ovat ihailtavan idearikkaita ihmisiä, joilta suunnittelutyö onnistuu kekseliäällä otteella. Materiaaleista saat omiin ideoihisi tukea. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse keksiä ja suunnitella itse: useissa kirjoissamme on valmiita ideoita, jotka on helppo ottaa käyttöön!

4. Opettajana olet isossa osassa rakentamassa oppilaiden motivaatiota ja innostusta opiskelua kohtaan. Tarvitset erilaisia opetusmenetelmiä ja me autamme sinua löytämään ne sopivimmat. Meiltä löytyy esimerkiksi toiminnallisuuden lisäämiseen luokassa hyviä materiaaleja.
Tutustu täällä.

5. Jäsenenä olet oikeutettu edullisiin jäsenhintoihin, jotka poikkeavat huomattavasti normaalista hinnasta.
Muista tutustua myös edullisiin liittymiskirjoihimme.

Mitä sinun pitää tietää kauden kirjoista?

Olemme ammatillinen kirjakerho, johon kuuluu 4-6 automaattisesti lähetettävää ja edullista kauden kirjaa.

Kirjakerho-sanaa ei kuitenkaan kannata pelästyä! Pyrimme valitsemaan kauden kirjat sinulle parhaiten sopivaksi. Aiheet käsittelevät opetuksen haasteita ja ratkaisuja ja tarjoavat tutkitusti tehokkaita vastauksia ongelmiin. Mikä parasta, kirjojen annin pystyy viemään suoraan käytäntöön!

Kauden kirjojen avulla pysyt muita edellä opetusalan trendeistä ja tiedät, mistä puhutaan.

Kauden kirjaa ei ole pakko lunastaa. Peruutus kirjoihin on helppo tehdä peruutuslinkin kautta, jonka lähetämme sähköpostiisi — sinun ei tarvitse etsiä tunnuksiasi ja kirjautua sisään tehdäksesi peruutuksen.

Kirjakerhossamme sinulla on vapaus valita ja kannustamme sinua kokeilemaan uusia innostavia juttuja rennolla fiiliksellä! Pyrkimyksemme on, että kauden kirjat olisivat niin hyviä, että niitä ei edes halua perua. Joskus toki tällainen tilanne saattaa tulla vastaan, että kirja ei vain yksinkertaisesti ole ajankohtainen. ;)

Olemme aina käytettävissä, jos tarvitset apua palveluumme liittyen. Heitä vaikka viesti.


Kauden kirjoistamme sanottua:


Sari Salo
Digihiki
”On suuri apu, että Salo on käynyt jo läpi internetin runsaan sovellus- ja sivustotarjonnan ja valikoinut kirjaan opetukseen parhaiten sopivat vaihtoehdot. Digihiki on hyvä ja selkeä digiajan perusopas.”
Liisamaria Thil
luokanopettaja


Anuliisa Lahtinen — Jarkko Rantanen
Tunnetaidot opetustyössä
”Tämä teos oli hyvä muistutus siitä, että meillä opettajilla on paljon työmaata omien tunnetaitojemme kanssa, emmekä voi vain keskittyä oppilaiden tunnetaitokasvatukseen. Tänä syksynä alan harjoitella kirjan tunnetaitoja. Ehkä minusta sitten pikkuhiljaa kasvaa entistä tunnetaitoisempi opettaja.”
Vilma-Riikka Tiittanen
erityisluokanopettajaMira Talala
Psyykkisesti oireileva oppilas
”Talala on onnistunut kirjoittamaan teoksen mielenkiintoisella ja ymmärrettävällä kirjoitustyylillä. Luvuissa olevat esimerkkitapaukset kustakin teemasta helpottaa jäsentämään tietoa käytännön tasolle koulumaailmaan. Sen lisäksi teos antaa konkreettisia toimintaideoita ja — vinkkejä miten toimia eri tilanteissa.”
Jenni Juntunen
luokanopettaja
Autamme sinua onnistumaan työssäsi — Liity tästä.

Miten kirjakerhosta erotaan?

Laita meille sähköposti asiakaspalvelu@opettajantietopalvelu.fi, soita 014 337 0050 tai laita viesti täältä. Jäsenyyden aikana ei tarvitse ostaa tiettyä määrää kirjoja, joten kokeileminen on riskitöntä!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.