Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaammeViehättävä Aarreaitta 2021 -2022 valmis yhteistyöhön kanssasi!

Saara Mälkösen ja Marjo-Riitta Piisin suunnittelema Aarreaitta - Opettajan kalenteri on minulle uusi ja miellyttävä tuttavuus. Aarreaitan laadukas, kovakantinen julkiasu teki minuun vaikutuksen ja sai tutustumaan sen sisältöön tarkemmin. Luin, että Aarreaitan tavoitteena on innostaa ja kannustaa käyttäjäänsä tärkeässä opetus- ja kasvatustyössä ja rohkaista olemaan omanlaisensa hyvä opettaja. Tämä viesti ilahdutti minua!

Aarreaitan
kantavana teemana on vuosina 2021 -2022 keskittyä itsensä johtamiseen, mikä on samalla vahvasti itsensä kehittämistä. Pitkään opettajan työtä tehneenä tunnistan tämän viestin tärkeyden ajateltaessa vaikka työhyvinvoinnillisia seikkoja. Kalenterissa ei unohdeta myöskään oppilaita vaan myös heille kannattaa esitellä itsensä johtamisen taitoja mittarimatoseurannan avulla.

Aarreaitan alussa tarjoutuu mahdollisuus vuosisuunnitelmiin heinäkuusta 2021 elokuuhun 2022. Tilaa on varattu hyvin omille merkinnöille sekä vuosisuunnitelmien että selkeän viikkokalenterin kohdalla. Tuhti tietopaketti itsensä johtamisen taidoista sisältää muun muassa pikatestin oman arjen tilanteesta sekä vinkkejä parhaista palautumiskeinoista ja työn rajaamisesta. Minua viehätti ajatus rajata asioita minun, sinun ja maailman asioihin. Kaikessa ei voi opettajana olla mukana.

Aarreaitta
-kalenterin lopussa tarjotaan lempeitä työvälineitä opettajan oman työn havainnointiin, oppilaan oppimisen havainnointiin sekä koulun ja kodin yhteistyön tarkasteluun. Lisäksi numeerinen arviointi sijoittuu näppärästi tähän osioon kommenttikenttineen.

Tutustuttuani uuteen Aarreaittaan voin todeta, että on suuri ilo aloittaa tuleva lukuvuosi tämä kalenteri laukussani! Suosittelen lämpimästi tätä selkeää ja monipuolista opettajan kalenteria kaikille opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille.

Kirjoittaja:
Merja Männikkö
KM, luokanopettaja

TUTUSTU LISÄÄ.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.