Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Kirjasta kaveri ja Ihan pöhkö satukirja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 52,00 €
JÄSENELLE 44,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • Nidottu
  • kirjapaketti
  • Tilausnumero 100080425

Juli-Anna AerilaMerja KauppinenPetra Raivonen

Kirjasta kaveri ja Ihan pöhkö satukirja

Lukijaksi kasvaminen ei tapahdu ilman aikuisia. Ilman aikuisten tietoista toimintaa lapsi on vaarassa jäädä kirjallisuuden tarjoamien mahdollisuuksien ulkopuolelle. Kauhistuttava ajatus, eikö totta?

Kirjasta kaveri — Sytykkeitä lukijaksi kasvamiseen -teos on suunnattu varhaiskasvatukseen. Kirja kertoo pienten lasten kiinnittymisestä lukijayhteisöön sekä kirjallisuuden ja kertomusten hyvää tekevästä vaikutuksesta lapsen kasvuun ja oppimiseen. Kirjan taustalla on Tarinoilla lukijaksi -malli, joka on tutkimukseen perustuva menetelmäkokonaisuus laadukkaaseen kirjallisuuskasvatukseen. Siinä lukijuuteen kiinnitytään tekemällä kirjasta merkityksellinen sekä yksilölle että yhteisölle. Perustan lukemisen synnyttämälle mielihyvälle muodostavat kirjan parissa rakentuva vuorovaikutus ja toiminta, taidelähtöisyys, lukemisen määrä, tavoitteelliset lukemisen hetket ja lapsia koskettava kirjallisuus. Mukana on runsaasti käytännössä kokeiltuja ideoita kirjallisuuskasvatuksen toteuttamiseen varhaiskasvatuksen ryhmissä sekä kirjalistoja lukuinnon herättelyyn ja ryhmien tarpeisiin.

Ihan pöhkössä satukirjassa on neljä hullunkurista tarinaa, jotka voi lukea yhdessä tai erikseen. Kirjassa seikkaillaan eriskummallisessa Pöhkömaassa ja välillä eksytään myös avaruuteen. Pöhköjen satujen lisäksi kirjassa on tehtäviä, joita aikuinen voi tehdä yhdessä lasten kanssa. Tehtävät innostavat lapsia leikkimään, käyttämään mielikuvitusta ja pohtimaan asioita tarinoiden siivittämänä. Ihan pöhkö satukirja lisää maailmaan hassuttelua, kursailematonta naurua sekä innostaa lapsia ja aikuisia käyttämään mielikuvitustaan.

Laadukas kirjallisuuskasvatus ja lukeminen ovat arvokasta henkisen kasvun pääomaa aivan jokaiselle meistä. Aikuisten arvokkaina pitämät asiat välittyvät lapsille yhteisen toiminnan kautta.

  • 2021
  • Nidottu
  • kirjapaketti
  • Tilausnumero 100080425

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.