Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Opettajan vaikeat kysymykset ja Ajattelun vahvistaminen opetuksessa -kirjapaketti
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 78,00 €
JÄSENELLE 66,30 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • Nidottu
  • kirjapaketti
  • Tilausnumero 100080470

Juho NorrenaRiku Välitalo

Opettajan vaikeat kysymykset ja Ajattelun vahvistaminen opetuksessa -kirjapaketti

Kuvittele sammakkoa, joka on ikänsä elänyt kaivossa. Tämä kaivo on muodostunut sammakon todellisuudeksi. Kaivosta ulos pääseminen vaatii suuren ponnistuksen sammakolta itseltään. Lisäksi se tarvitsee apua. Kevään viimeinen kauden kirjasi on paketti, joka pureutuu sekä sinun että oppilaidesi ajatteluun.

Opettajan vaikeat kysymykset — Arvot, rajat ja työn merkityksellisyys on suositun kirjailijan Juho Norrenan mielenkiintoinen teos opettajan työn eettisistä näkökulmista. Kuinka paljon itsestä ja omasta persoonastaan voi ammatilleen antaa? Kuinka voi jaksaa työssään ja silti kehittää itseään ammatillisesti? Entä katoaako kutsumus, jos töitä tekee vähemmän? Olet vaikeiden kysymysten äärellä päivittäin. Ratkaistavina ovat muun muassa hyvinvoinnin rakentaminen, kiusaamisen vähentäminen ja tuen tarpeisiin vastaaminen. Toisaalta pitäisi löytää aikaa pohtia, mitä luokan hallinta, kuri, auktoriteetti, oppilaslähtöisyys — tai ylipäätään koulun tehtävä — tarkoittavat. Keskeistä on tunnistaa opettajan työn rajat ja oppia hallitsemaan niitä. Kirjassa esitellään myös käytännön harjoituksia, joilla työmäärä ei vähene mutta sen saa tuntumaan siedettävämmältä.

Riku Välitalon Ajattelun vahvistaminen opetuksessa -kirja nostaa ajattelun tärkeäksi osaksi hyvää elämää. Se tarjoaa virikkeitä kriittisyyden, välittämisen ja luovuuden herättelyyn. Hyvää ajattelua on mahdollista oppia keskustelemalla toisten kanssa. Kirjassa on runsaasti ajatuskokeita, jotka soveltuvat monen ikäisille lapsille ja nuorille. Opettajalle kirja kertoo, miten luoda ryhmään keskustelevaa kulttuuria ja kuinka ohjata keskusteluja.

  • 2021
  • Nidottu
  • kirjapaketti
  • Tilausnumero 100080470

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.